من دو تا خواستگار دارم یکیشون نه تا بچن خوش سر و زبونن اجتماعین اما شغلش پشتیبانی دستگاه پوز و وضعیت مالی خیلی خوبی نداره اون یکی پلیس سی سالشه به شدت خجالتی و اجتماعی نیست اما کار و درامدش خوبه استخاره گرفتم برای اولی بد اومده ولی برای دومی خوب به نظرتون چکارکنم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عزیزم از قدیم گفتن در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست به نظر من به استخاره اکتفا نکن و ببین روحیاتت با اخلاق کدوم یکی سازگارتره و اگرم خیلی مردد هستی به یه مشاور ازدواج مراجعه کن
هر وقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه ،،،،، دیگه هیچوقت مزاحمش نشو ...
دقت کنی خودتم ذوقت رو دومیه...به اجتماعش چیکار داری
مهم تو و زندگیته
ببین معیارت رو چیاست
البته پلیس باشه اجتماعی هس اما کم
بخاطر کارش...تو ببین با کدوم راحتی.
کدوم مرد ایده ال
ولی تابلویه دومی دلت برده..
بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒 گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪 یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
نه عزیزم برعکس اما چون جواب استخارم بد اومده و کارش رو دوست ندارم دودلم
برای کار هیر استخاره نمیگیرن...
استخاره ینی طلب خیر کردن و راه خل اخره
خخودت ببین با درامد کم توزندگی شاد میشی
ببین جنم داره بعدا رشد مالی کنه
بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒 گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪 یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
من خودم کارمندم و درامدم خدارو شکر خوبه فقط چون استخارش بد اومده میترسم
نتلس نتلس.....من باب استخاره تحقیق کنننننن
منم اخرین عروس ی خانواده شلوغم
نامزدم بشدت اجتماعی و خوش سر زبونه
بحد عالی خوبن...
البته من کلا ادم خاکی ام خخخخ
با همه راه میام.
منم به راحتی با ادما کنار میام اما نمیدونم چرا اینقدر نگران و دو دلم
خخخخخخ
از خودت بپرس...
نگرانی نداره
جای من بودی چ نیکردی