2777
2789
واسه زردی یاسین رو بردم بستری کردم که پنجمین روز متوجه شدیم شیر بالا میاره .....پرستارا احتمال رفلاکس دادن و امژوکت وصل کردن به طفلکم و انتی بیوتیک شروع کردن از 3 سی سی شروع کردن به شیر دادن تا 30 تا رو جواب میداد ولی از 30 تا به بعد حالت تهوع و بعد بالا میاورد ......از اش سونو و عکس گرفتن اون روز 6 تا بچه سونو کردن فقط یاسین بود که رفلاکس نداشت ...ولی بازم شیر بالا میاورد .......دکترش گفت این رفلاکس رو داره و بهم راینتادین ...دادن روزی 3 بار نیم سی سی ... بعد از بیمارستان بردمش دکتره خودش بهم گفت روزی 2 بار بهش بده و سرش رو به بغل ها بخوابون .............تا اینکه بعد از 2.5 این سری دیدم باز زیاد بالا اورد ببخشید ها اندازه یه پارچ بچه ام بالا میاورد دوباره بردمش دکتر این بار قطره پلازیلین بهش داد و گفت باید سرش رو بالا بیاری و طاق باز بخوابونیش ...راستش بچه ام طاق باز که می خوابه دوست داره سرش پایین باشه و برا همین خودش رو میاره بالا و نیم غلط می زنه و سرش رو هم سطح با بدنش می کنه .......حالا شما بگین شما چی کار کردین ؟
خدای خوب و مهربونم عاجزانه ازت درخواست می کنم که "هیچ مادری رو با فرزندش امتحان نکن......... این کوچولوهایه که بیمارن رو هر چه زودتر شفا بده ......................... دختره سیترا ..........ابولفضل کوچولو.....همه اونایی که ما نمی شناسیم............
khanoomi hatman hatman nini ro to zavie 45 negah dar , dokhmali man hamin tor bood albate man behesh daro nemidadam vali hamishe to zavie 45 daraje negahesh midashtam(nime neshaste)
moghe khab ya to karier bod ya baleshte boland zire saresh bood
avayel kheili sakht bood ke nini khodesho nandaze va khafe nashe modam movazebesh bodim ta khodesho khafe nakone
vali be ghaza ke oftad behtar shod
نفخ شدید.پسرم 3 ماه ونیمشه .از بدو تولدش شیر کمکی نان 1 بهش دادم.الان شیر خودم رو نمی خوره.مشکل نفخ زیاد و خارج شدن باد شکم رو از روزهای اول تولد داشت.دفعش هم همیشه با زور و فشار انجام میشه .معمولا روزی یکبار.نظر دکترش این بود که ریفلاکس معده به مری داره .شیر خشک ببلاک ای آر و سوسپانسون موتی لیوم و شربت رانیتیدین براش تجویز کرده.علامش کمی بهتر شده ولی باز هم در روز شاید 20 بار باد معده خالی میکنه و موقع آروغ زدن بعد از شیر خوردن هم خیلی به خودش برای این کار میپیچه. گاهی اوقات توی خواب سرش رو به چپ و راست تکون میده (چندین بار).لطفا اگه کسی از دوستان تجربه مشابهی داره راهنماییم کنه.ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همگی
با چیزایی که توضیح دادین متوجه شدم که دختر من هم ریفلاکس معده داره،اما من هر بار دکتر رفتم و از این حالتهای دخترم شکایت کردم،بهم گفته که نرماله و چون وزن به خوبی اضافه می کنه میگه مشکلی نیست

اما من خودم دایم درعذابم،دختر من هم مثل نینی سولی تقریبا همون حالات رو داره،مخصوصا این سر چرخوندن به راستو چپ رو

من قرص راینیتیدین تو خونه دارم ،ایا صلاح میدونین به نینیم بدم و اگه اره چه مقدار؟
سلام به همه
دختر من 2 ماهشه و رفلکس داره و همین طور حساسیت به پروتئین گاوی. با چیزایی که تو صفحه های دیگه خوندم و علائم بچه های دیگه رو فهمیدم ممکنه بچه های شما هم رفلکسشون به خاطر حساسیت به پروتئین گاوی باشه. اگه می تونید به اون تاپیک که در مورد حساسیت به پروتئین گاویه یه سر بزنید و مطالبش رو بخونید. دکتر بچه من وقتی علائمش رو گفتم بهم گفت که رفلکس داره اما اگه می خوای مطمئم شی می تونی سونو انجام بدی. الان چند روزه که بهش دارو می دم بهتر شده. اما هیچ وقت سر خود از داروهایی که توی خونه دارید به بچه ها ندید چون داروی کودکان با بزرگسالان متفاوته. دکتر به دختر من قطره متوکلوپرامید داده و شربت رانیتیدین که مقدار دارو باید با توجه به سن و وزن نوزاد تعیین بشه که اینم کار دکتره. اینو به maryambanu می گم که همین طوری به بچه دارو نده یه وقتی.
دختر منم ریفلاکس داشت ودکترش بهش رانیتیدین داد وبا هزار بدبختی بهش میدادم واونم سریع همه رو بالا می اورد اما اون ماه بر عکس ماه های دیگه که ماهی 300 گرم وزن میگرفت 1 کیلو وزن گرفت .بعد هم دکتر گفت باید تو زاویه 40 درجه شیرش بدم وبعد هکم همون طوری که روی دستمه دمرش کنم و30 دقیقه همون طوری با زاویه 40 درجه نگهش دارم وخوابیده شیرش ندم یا زیر سرش رو بالشت بگذارم که اینا خیلی کمک کرد .اما الان هنوز هم یه وقتایی یه کوجولو بالا میاره
هروقت که خواستی در مورد راه رفتن کسی نظر بدی اول کمی با کفش های او راه برو
سارا جون مرسی از راهنماییت
دختره من هم به پروتئن گاوی حساسیت داره و شیر مخصوص می خوره
اما من هم نخواستم سر خود به نینم دارو بدم،فقط سوال کردم از کسایی که تجربه دارن
حالا که دکتر به دختر من دارو نمی ده من چی کار کنم
البته من دخترم رو هر بار بعد از شیر خوردن رو شونه هام نیم ساعت نگه می دارم
و بالش زیر سرش میذارم.اما با این حال بالا میاره،اما شدتش کم و زیاد میشه
امروز دخترم سه ماهش تموم شد،وزنش۵۸۵۰ به نظرتون چطوره
سارا جان من ایران نیستم،اینجا راحت نمیشه دکتر عوض کرد با این حال من سه بار این کارو کردم اما هیچ نتیجه ای نگرفتم ،تازه اینجا میگن نینی هفته ای ۱۵۰ گرم باید زیاد کنه که در ماه میشه ۶۰۰ش گرم به خاطر همین دکتر همیشه میگه وزنش خوبه اما من با نینیای دیگه که مقایسه میکنم میبنم نینیم یه کمی لاغره
maryambanu جان نمی دونستم که شرایطت اینجوریه، من صندلی ماشین دخترمو هنوز توی ماشین نبستم الان توی خونه است. بعد از اینکه خسته می شم از بغل کردنش و چون وقتی می زارمش توی تختش گریه می کنه می زارمش تو صندلیش، چون بچه هایی که رفلکس دارن دوست دارن ایستاده نگهشون داری تا شیر توی گلوشون برنگرده و واقعا بغل کردنشون برای مدت طولانی سخته. توی صندلیش تقریبا نیم ساعت تا 40 دقیقه آروم می شینه، بدون اینکه شیر بالا بیاره بعدش سعی میکنم بخوابونمش البته زیر سرشو بلند می ذارم.

والا من که تهرانم هم میگن وزن نوزاد باید بین ۵۰۰تا۸۰۰گرم در ماه اضافه بشه بیشترش رو اضافه وزن و کمترش رو کمبود وزن و مشکل میدونن و به پزشک ارجاع میدن   

دختر# من توی شش ماهه و چند روزه خیلی کم آب و شیر بریده شدهه (به زبون خودمونی ماست ) بالا میاره  به اندازه یه قاشق  آیا اینم رفلاکسه ؟؟؟؟