نفس۳۱۷۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 2435 عنوان بغض 45 بازدید | 4 پست وقتی بغض دارید ومیخواید بزنید زیر گریه چطور جلوی بغضتون میگیری؟من الان اشک تو چشمه نمیخوام سرازیر بشه ومامان جونم بفهمه دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃 1398/07/12 | 12:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafasam1370 عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 46203 من هی لبمو گاز میگیرم و تند تند پلک میزنم و به سقف نگا میکنم 🤭 میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......
نفس۳۱۷۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 2435 من هی لبمو گاز میگیرم و تند تند پلک میزنم و به سقف نگا میکنم 🤭 اینجور تتبلو میشم که دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
44royaaa عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 3024 من اصلا نمیتونم میرم تو دستشویی شیر اب باز میزارم کلی گریه میکنم میام بیرون اصلا نمیتونم جلوشو بگیرم لبم میلرزه ینی گیرت بیارم،هی ببوسمت،هی ببوسمت
نفس۳۱۷۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 2435 من اصلا نمیتونم میرم تو دستشویی شیر اب باز میزارم کلی گریه میکنم میام بیرون اصلا نمیتونم جلوشو بگیرم ... برم همین کارو بکنم ..مرسی دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃