2821
2789
عنوان

بغض

45 بازدید | 4 پست

وقتی بغض دارید ومیخواید بزنید زیر گریه چطور جلوی بغضتون میگیری؟من الان اشک تو چشمه نمیخوام سرازیر بشه ومامان جونم بفهمه 

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
من هی لبمو گاز میگیرم  و تند تند پلک میزنم و به سقف نگا میکنم 🤭

اینجور تتبلو میشم که 

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من اصلا نمیتونم میرم تو دستشویی شیر اب باز میزارم کلی گریه میکنم میام بیرون اصلا نمیتونم جلوشو بگیرم ...

برم همین کارو بکنم ..مرسی