2789
عنوان

لیزر مو

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 45 پست
ی بار نگو فلان کارو کنم ، پول جمع کن،،برو انجام بده ولی نه جوری که خیلی تو چهرت بد نشون بده.  ...

دیگه قیامت ب پا میکنه اگرن حتما اینکارو میکردم 

😍سلامتی فندقم صلواااات😍
ببین من یکم بررسی کردم دیدم بیکینی معمولا برگشت داره ولی انقدر ریشه هاش ضعیفه که میتونی بری اپیلاسیو ...

یعنی دیگه بعدچندبار اپیلاسیون میره؟اخه باید شارژ هم بشه،با اپلاسیپن که نمیشه

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کلینیک پوست و لیزر ادونیس تو گیشا :   ليزر موهاي زايد آقايان و بانوان
هيدرودرم,ميکرودرم,ميکرونيدلينگ, تزريق ژل و هايفوتراپي ومزوتراپیو..  .
02186110849 قبلش بصورت تلفنی مشاوره میدنو لیزر صورتشم رایگانه به دانشجوها هم 20 درصد تخفیف میده.

کل بدن شامل شکم هم میشه؟ نتیجه گرفتی؟ چند جلسه خوب میشه؟

سلام‌عزیزم‌من‌نرفتم‌لیزر .اون‌خانوم‌چون پرسیده بود فول بادی یعنی چی .فقط گفتم‌کل‌بدن

😊

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚

من فول بادی رفتم کلینیک ماهورا به من گفتن بهتره تو اون موقع نیام اما بدن با بدن فرق داره باید از خود کلینیکت زنگ بزنی سوال کنی. من توی دوران قاعدگیم هم رفتم ولی تاثیر داشت همچنان و خیلی راضیم

خانما ی سوال بپرسم.یائسگی تو پوست صورتم‌اثر داره؟ پوست صورتو قسمت لپ بغل بینی سوراخ سوراخ بشه؟

سلام بله عزیزم تاثیر داره. شما نیاز به کلاژن سازی و هم چنین ویتامین c دارید

اگه ضخیم شده برو دیگ بعضی جاها دلشون نمیسوزع واسه پول میگن بیا همه حاتو لیزر کن ولی نازک باشع بدتر ...

شما حتما بگین با لیزر تیتانیوم موهاتون لیزر کنند حتی اگر نازک و کرکی هم باشه فولیکول ها رو ازبین میبره من برای این که بدونید این لیزر چجوری کار میکنه لینکشو میزارم مطالعه کنید اطلاعات بیشتری کسب کنید.

https://titaniumalma.com/buy-titanium-laser-machine/

من کلینیک ویولت رفتم فول بادی لیزر کردم، الان با اینکه دو سال وقفه افتاده، اما اصلا موهام رشد نمی کنن، به نظرم دستگاهی که لیزر می کنی مهمه. حتما برو کلینیک ویولت.

شماره کلینیکم رو میذارم

۰۹۱۲۲۰۰۸۰۰۵