خب من یه بار یه خبطی کردم ، شکممو با ژیلت زدم ، از بعد اون دیگه همش موها کلفت شد ولی مشکل هورمونی ن ...
حالا من اپیلاسیون میکنم رو شکم تقریبا ی کوچولو دور ناف 3.4 تا مو ضخیم در میومز کل موهای بدنمبورو طلاییه.بعداونجارماپیلاسیون کردم.حالا اون3ـ4تا شده 10تا
عجیبه.دو سال پیشمی کیست داشتمکوچیکیعنی چی میتونه باشه
۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍. .. 1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنیدسالمو سلامت بغلمبگیرمش .الهیقربونش بشه مامانش کخیلی دلشمیخواد یه کاکل زری خدا بهشبده.خدایا کوچیکتم یه سالم و نمکیشو بمنمبده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
این شوهرا نمیدونمچشونه خدا چرا هرچیو میگن نه باشگاه نه ارایشگاه نه اه خسته شدم
۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍. .. 1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنیدسالمو سلامت بغلمبگیرمش .الهیقربونش بشه مامانش کخیلی دلشمیخواد یه کاکل زری خدا بهشبده.خدایا کوچیکتم یه سالم و نمکیشو بمنمبده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
ففط مشکل اینجاست خواهر هام رفتن زیربغل و پاهاشون جواب داده به لیزر، ولی موهای بیکینی شون کلا برگشت، میترسم برم جواب نده
پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو میکشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه