2777
2789
عنوان

لیزر مو

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 45 پست
خب من یه بار یه خبطی کردم ، شکممو با ژیلت زدم ، از بعد اون دیگه همش موها کلفت شد ولی مشکل هورمونی ن ...

حالا من اپیلاسیون میکنم رو شکم تقریبا ی کوچولو دور ناف 3.4 تا مو ضخیم در میومز کل موهای بدنم‌بورو طلاییه.بعد‌اونجارم‌اپیلاسیون کردم.حالا اون‌3ـ4‌تا شده 10‌تا 

عجیبه.دو سال پیشم‌ی کیست داشتم‌کوچیک‌یعنی چی میتونه باشه

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ترمیم و شارژ رو مشکلی ندارم میرم واسه این میخوام برم که بااا هررررر چی زدم موهای بدنمو جوش و لکه زد ...

راهکاره خوبیه برو منم شوهرم راضی نمیشه اگرن صدباره میرفتم 

😍سلامتی فندقم صلواااات😍
راهکاره خوبیه برو منم شوهرم راضی نمیشه اگرن صدباره میرفتم 

این شوهرا نمیدونم‌چشونه خدا چرا هرچیو میگن نه باشگاه نه ارایشگاه نه اه خسته شدم

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚

خانما ی سوال بپرسم.یائسگی تو پوست صورتم‌اثر داره؟

پوست صورتو قسمت لپ بغل بینی سوراخ سوراخ بشه؟

خب من یه بار یه خبطی کردم ، شکممو با ژیلت زدم ، از بعد اون دیگه همش موها کلفت شد ولی مشکل هورمونی ن ...

اگه ضخیم شده برو دیگ

بعضی جاها دلشون نمیسوزع واسه پول میگن بیا همه حاتو لیزر کن

ولی نازک باشع بدتر میشه ک

من خودم جلسه اخر لیزرمه این ماه

خدا خفشون کنه ایشالا یه خاله سطحی تو صورتمه میگم بسوزونم میگه ن میگم میکروبلیدینگ کنم میگه ن میگم پیاده روی برم میگه ن 

😍سلامتی فندقم صلواااات😍
انگار برده گرفتن ادم‌نیستیم انسان‌نیستیم میگم پیاده برم تا یه مسیری میگ خوب با ماشین‌میگم‌پیاده میخو ...

منم دقیقا اینجوریم بعضی وقتا فک میکنم شک داره بهم

😍سلامتی فندقم صلواااات😍

تو هیچ شبکه اجتماعی نیستم اینجام نمیدونه میام انقد ک مسخرس اخلاقش

😍سلامتی فندقم صلواااات😍

منم خیلی دوست دارم برم لیزر، شوهرمم دوس داره برم اونم فکر دل خودشه

ففط مشکل اینجاست خواهر هام رفتن زیربغل و پاهاشون جواب داده به لیزر، ولی موهای بیکینی شون کلا برگشت، میترسم برم جواب نده

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   
حالا من اپیلاسیون میکنم رو شکم تقریبا ی کوچولو دور ناف 3.4 تا مو ضخیم در میومز کل موهای بدنم‌بورو طل ...

حتما یه دکتر پوست و بعدشم داخلی برو. با حدس و گمان هیچی نمیشه

منم خیلی دوست دارم برم لیزر، شوهرمم دوس داره برم اونم فکر دل خودشه ففط مشکل اینجاست خواهر هام رفتن ...

ببین من یکم بررسی کردم دیدم بیکینی معمولا برگشت داره ولی انقدر ریشه هاش ضعیفه که میتونی بری اپیلاسیون کنی. 

خدا خفشون کنه ایشالا یه خاله سطحی تو صورتمه میگم بسوزونم میگه ن میگم میکروبلیدینگ کنم میگه ن میگم پی ...

ی بار نگو فلان کارو کنم ، پول جمع کن،،برو انجام بده ولی نه جوری که خیلی تو چهرت بد نشون بده. 

نهایتا باید متوجهش کنی که زنی و زن هم نیاز داره به حس اعتماد به نفس

2790
2778
2791
2779
2792