mistala مدیر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 4573 عنوان رحمان۱۴۰۰😑 | مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 47 پست یکی منو روشن کنه اول فیلم شراره با مرغ یخ زده تو وان واسه چی بود؟اصلا معنیشو نفهمیدم درتمام جان من جاکرده ای ،ای تمام آیه ی تکرارمن... 1398/07/12 | 01:14 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mistala مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 4573 اتفاقا ما همین امشب دیدیم.. خوب بود که.. واقعیتای جامعهست دیگه...هم مسئله سیاستش، هم اون قضیه عمل ز ... اینا درست ولی دیگه لزومی نداشت اون حرکتا بعدم این چیزی که نشون داد این بود که با سن بزرگ زنه باعث جذابیتشه و شوهرش عاشقشه بدیه عمل جراحیو نشون نداد درتمام جان من جاکرده ای ،ای تمام آیه ی تکرارمن...
Mahsa106 عضویت: 1395/02/29 تعداد پست: 31076 اینا درست ولی دیگه لزومی نداشت اون حرکتا بعدم این چیزی که نشون داد این بود که با سن بزرگ زنه باعث جذ ... داشتن مسخره میکردنالآن کسی با دیدن این فیلم نمیگه واااای نگاه چون باس.نش بزرگه شوهرش عاشقشه پس ماهم همین کارو کنیماتفاقا یه جوری نشون دادن که خز و مسخره به نظر برسه 🖤
mistala مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 4573 داشتن مسخره میکردن الآن کسی با دیدن این فیلم نمیگه واااای نگاه چون باس.نش بزرگه شوهرش عاشقشه پس ماه ... راساشو بخوای منم اگه جراتشو داشتمو از عوارضش نمیترسیدم عمل میکردم😂 درتمام جان من جاکرده ای ،ای تمام آیه ی تکرارمن...