2777
2789
عنوان

رحمان۱۴۰۰😑

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 47 پست

سوال اولت میخواس همزمان مرغا هم یخشون اب شه غذا درست کنه واسه شرکت خب اونجا کار میکرد دیگه ...مورد دوم ب اسن بزرگو عمدا درست کردن که رحمان مدام تو فیلم بگه جنیفرم ...فیلم سخیف و پر از شکخی های جنسی بود وقتی نویسنده و کارگردان ایده ای برای کمدی نداشته باشن سعی میکنن با شوخی های رکیک جنسی همه رو وادار به خنده کنن من از این سبک بدم میاد ولی خب متاسفانه یه جاهایی بامزه بود خداییش و خندیدم 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

‌اقعا؟؟؟ما سه بار دیدیمش و هر بار هم با مهمانهای متفاوت حدودا ۲۰نفر دیدیم و هممون اشک از چشمامون میو ...

خنده دار بود یعنی؟

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌

ژن خوک رو حتما ببینین

عااالیه

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
میگن سیاسی و شوخی جنسی داره 

ن پر بود تازه سی دیشم بود

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌

اوهوم من یکشو تو سینما دیدم باحال بود ولی ۲ مگه اومده کلوپ؟

باید قانونی خریدکنی.

ولی با گوشی های قاچاق میشه.

مال همسر دانلود شد.

کاشف ب عمل امد ک گوشیش قاچاقی بوده

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

البته ماهواره هم نشون میده.

پارادایس.کاتیوشا.متری شیش ونیم.مانکن.دیدم جالبن

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

اتفاقا ما همین امشب دیدیم.. خوب بود که.. واقعیتای جامعه‌ست دیگه...هم مسئله سیاستش، هم اون قضیه عمل زیبایی افراطی و چه میدونم رسیدگی افراطی به ظاهر که تو جامعه فراگیر شده

🖤