2777
2789
عنوان

رحمان۱۴۰۰😑

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 47 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

😐😐اه حیف اون مرغا

میخواسن نیکی میناژش کنن😂

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
عزیزم چجوری خریدیش از کجا؟ مگه میفروشن 

فیلمه دیگه فلش دادم برام ویدئو کلوپ ریختن

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌

شراره غذای رستوران شرکت رو درست میگرد مرغا رو ریخته بود تو وان تا یخشون اب شه خودشم مثلا داشت حمام م ...

وای یعنی اسمشو قشنگ تو فیلم اورد؟ پس خوب کردن توقیفش کردن هرچی تو انیستا کلیپ ازش هست همش شوخی جنسیه خوشم نمیاد

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
فیلمه دیگه فلش دادم برام ویدئو کلوپ ریختن

اخه من شنیدم فروشش هم ممنوع کردن 

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 
خیلی فیلم بی نمکی بود منکه حتی لبخندم نزدم

‌اقعا؟؟؟ما سه بار دیدیمش و هر بار هم با مهمانهای متفاوت حدودا ۲۰نفر دیدیم و هممون اشک از چشمامون میومد من بار سوم هم حتی بلند نشدم چایی بدم به مهمونا

شراره غذای رستوران شرکت رو درست میگرد مرغا رو ریخته بود تو وان تا یخشون اب شه خودشم مثلا داشت حمام م ...

مسخرس اخه ینی مرغارو از قبل نمیشد بذاره وا بره فقط میخواستن اینو تو وان بگنجونن بیمزه ها بعد اون با سن گنده کجاش زیبا بود بیشتر زشتو زننده بود

درتمام جان من جاکرده ای ،ای تمام آیه ی تکرارمن...
اخه من شنیدم فروشش هم ممنوع کردن 

آخه چرا؟

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز