2777
2789
عنوان

اقدامی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 28 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه من سه روز روزتر نسون داد رفتم بعد فردا ازمایش خون داد بتا پایین بود بعد گفت ۴۸ ساعت دیگه هم بیا ا ...

چه جالب. من باز زیر شکمم حالت ضعف رفتگی داشت. و احساس میکردم وزنه گذاشتن زیر شکمم .حس سنگینی داشتم 

اره گلم واسه بارداری میگم اخه خیلیا قبل بارداری خیلی به خودشون میرسن من زیاد نتونستم به تغذیم برسم ...

خرما میخورم. اسد فولیک میخورم. چیا بخورم؟

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍
چه جالب. من باز زیر شکمم حالت ضعف رفتگی داشت. و احساس میکردم وزنه گذاشتن زیر شکمم .حس سنگینی داشتم&n ...

اده خرکس یه علائم داده حالا من کف پاهام واقعا قرمز شده بودن انگار یجا خون جمع بشه حالا نمیدونم چرا تا مچ پام خوب حالت تیره پیدا کرده بد اینجور سده؟

خرما میخورم. اسد فولیک میخورم. چیا بخورم؟

عرق کاسنی. خرما .سویق.چای دارچین دار. میوه.کنجد. گلابی حتما بخور هم خودت هم شوهرت واسه زیبایی بچه خوبه

دخترم توهمه زندگیمی عاشقتم.خوش اومدی به زندگیمون😍
ازمایش اسپرم داده شوهرت ازمایش قبل بارداریتون چجور بود؟؟؟

ن هیچ ازمایشی ندادیم رفتیم دکتر گف فقط اسد فولیک مصرف کن

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍
ازمایش اسپرم داده شوهرت ازمایش قبل بارداریتون چجور بود؟؟؟

تازه ی ماهه داریم اقدام میکنیم

ن هیچ ازمایشی ندادیم رفتیم دکتر گف فقط اسد فولیک مصرف کن

خوب اول برین ازمایش بدین به دکتر زنان برو ازش بخواه برا خودت شوهرت بنوسه و یه ازمایش اسپرم هم بنویسه اول از سلامتتون مطمین بشین بعد سه ماه اسید فولیک استفاده کن فرص امگا۳ ویتامین ای به سوهرتم بده بخوره سه روز بعد پاک شدن یک روز درمیون اقدام کن تا اخر ماه بعد نزدیکی اخر دست برا نطفه عمیق باشه پاهاتم یک ساعت بزن دیوار زیر باسنت هم بالشت بذار بعد بیست و پنج دقیقه به پهلو راست بخکاب برو حمام