2777
2789
عنوان

اینستاگرامم

121 بازدید | 19 پست

خانوما به نظرتون چطوری یه بلاگ شخصی خوب توی اینستا بزنم که فالور جذبش بشه؟؟!!

چطوری؟؟!!

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀

روی یه موضوع بیشتر مانور بدی.. همیشه عکس و استوری بذاری تا دیده بشی... 

و عکسات کیفیت خوب و کپشن ها کوتاه و جذاب باشن. 

اگه مشابقه و قرعه کشی بذاری هم عالی میشه. 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسابقه بذار ولی جایزه نده تا فالوورا برن بالا مث پیج سخر رستگار و اگرین و .......

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
چه جور پیجی میخوای بزنی؟

یه چیزیایی که هم مربوط به دانشجوی حقوق باشه...هم از شیطنت ها و روزمرگی هام با دوستام😆

یه همچین چیزایی...

روی یه موضوع بیشتر مانور بدی.. همیشه عکس و استوری بذاری تا دیده بشی...  و عکسات کیفیت خوب و کپ ...

یکم بیشتر راهنمایی میکنی؟؟🙈

موضوع بگید؟؟؟؟

در مورد یه دانشجوی بیچاره ای که ترم پنج حقوقه...و روزمرگی هامو دور دورهام با دوستام😁

البته جاهای کشف نشده هم زیاد میرم با دوستام😂

یه چی توی این مایه ها🙈👯

مسابقه بذار ولی جایزه نده تا فالوورا برن بالا مث پیج سخر رستگار و اگرین و .......

چه مسابقه ای؟؟؟😓

یکم بیشتر راهنمایی میکنی؟؟🙈

مثلا ببین تو چی مهارت داری؟؟ کارای هنری هر روز آموزش رو بذار تو استوری با فیلم و توضیح و کار تموم شده رو با یه عکس جذاب و با کیفیت پست کن. 

اگ اشپزیت خوبه دستور پخت و مراحل پخت و رو استوری کن عکس تمام شده ی غذا با تزعین رو بذار پست.. 

. کم کم تبلیغات قبول کن و خودتم بخر و مطعمن شو ک کارشون خوبه... درآمدم میتونی کسب کنی. 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
در مورد یه دانشجوی بیچاره ای که ترم پنج حقوقه...و روزمرگی هامو دور دورهام با دوستام😁 البته جاهای ک ...

خوبه منم یک پیج دارم این سبکیه اما خب بیشتر آرایشیه اما موارد دیگه هم هست ببین اصلا فالوووووررر نخر بزار طبیعی بیاد بالا کلا بلاکرها و اینفلوینسرهای انگیزشی ادمهای مهربونتری هستن و فالوو میکنن و اینا از طرفی هشتگ مهمه و با فالوورها باید در ارتباط باشی باهاشپن صمیمی شو‌ مسابقه بزار‌و با بلاگرهای دیگه که در حد خودت فالوور دارن در تعامل باش

در مورد یه دانشجوی بیچاره ای که ترم پنج حقوقه...و روزمرگی هامو دور دورهام با دوستام😁 البته جاهای ک ...

میتونی کمک کنی مردم سوال های حقوقی دارن جواب بدی 

مثلا ببین تو چی مهارت داری؟؟ کارای هنری هر روز آموزش رو بذار تو استوری با فیلم و توضیح و کار تموم شد ...

عجبااااااا😁😁😁😁😁😁چه کاراا میشه کرد😁😁😁مرسیییی😄😄😄😄

چه مسابقه ای؟؟؟😓

نمیدونم! برو اون پیجا ببین چطوریه مسابقه شون

مثلا بگو هرکی این پستو لایک کنه و کامنت بذاره و ده نفر رو تگ کنه جایزه میدم مثلا دوربین عکاسی نیم سکه... دو سه روز بعدم یه پیج فیک درست کن اسمشو بذار استوری بگو اینم برنده ی مسابقه مون

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
خوبه منم یک پیج دارم این سبکیه اما خب بیشتر آرایشیه اما موارد دیگه هم هست ببین اصلا فالوووووررر نخر ...

میشه آیدیتو بدی فالو داشته باشیم همدیگرو؟!البته اگر میشه و دوست داری😊🙈

2791
2779
2792