2777
2789

سلام دوستان ، من یه همکلاسی پسر دارم که توی این چهارسالي ک گذشت همممميشه پیش خودم تحسينش میکردم (و هنوزم میکنم) که چه پسر خوبیه، چه قدر چشم پا که، چقدر آقا س، چقدر با وقار و متانته، همیشه برای همه احترام قايله، شخصیت آرومی داره ، گاهی هم روش کردش ميزدم اما چون همکلاسيم بود و درگیر درس بودیم، و با خودم ميگفتم خودم رو درگیر نکنم، چهارسال قراره توی یک کلاس باشیم، فکرشو از سرم بیرون مياوردم، گاهی باهم هم کلام میشدیم و خیلی خوشم ميومد ازین که باهاش صحبت میکردم آرامش خاصی داشت. هرچی بگم کم گفتن واقعا آقا ست و یک رو. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدمی بود ک با بقیه هم هم کلام میشد البته خیلی عادی، ما هم عادی ولی من چون بهش حس داشتم خیلی صحبت کردن باهاش رو دوست داشتم اما واقعا سعی میکردم همیشه عادی باشم چون چهار سال باهم قرار بود درس بخونیم، کلا جو دانشکده ما اینجوری بود ک همه درسامون گروهی بود و خیلی کلاسمون باهم متحد بودن. برامون خیلی عادی بود و خیلی باهم ممکن بود هم کلام بشیم 

پس دیگه مبارکه

اینکه دوست داشتنیم تقصیر من نیست خوش شانسیه توئه 😎 یک جذاب مغرور آزاد،  از اونا که تیپهای سنگین و خاصی میزنن 👔ادکلن خاص،سوار ماشین مشکیشون میشن و ساعت 1 شب به بعد تنها تو خیابونا رانندگی میکنن 🚗 در حالی که یه آهنگ خاصو 100 بار گوش میکنن، همونایی که تنها کافه و رستوران میرن... شبا تنهایی قدم می زنن، از دورکه نگاشون میکنی ابروهاشون گره خورده تو هم... همش فکر میکنن، ولی وقتی نزدیک میری و باهاشون صحبت میکنی با نگاه و آرامش خاصی باهات حرف میزنن ! ازاونا که بهترین آدما برا درد و دلن، همونایی که راجبه همه چیز اطلاعات دارن و نگفته می‌فهمن، از اون جذابایی که خیلی سخت اعتماد میکنن ! اگه بهشون دروغ بگی ، سعی نمیکنن ثابت کنن و مچ بگیرن، بلکه...یه لبخند کوچیک با چشای خمار میزنن و آروم پا میشن و میرن...

فقط یه پیشنهاد بهتون میکنم

از عاشق شدن تو دوران دانشجویی نترس

البته من اینو به هرکسی توصیه نمیکنم و معمولا پیشنهادم اینه که تو سن پایین و محیط دانشگاه جاش نیست

ولی از کلام شما مشخصه دختر خانم با وقار و پخته ای هستید نسبت به سنتون

نترس. بذار عشقو احساس کنی

دو سال پیش افسردگی شدید گرفتم توام با وسواس فکری. میخواستم خودکشی کنم. پارسال درمانم رو شروع کردم و الان حالم خوبه. الان یه مدت هست که سر کار نمیرم و روزی چند دقیقه میام نی نی سایت و سعی میکنم تبادل نظرها رو بخونم و ازشون یاد بگیرم. اگر هم خودم در اون زمینه تجربه ای داشته باشم نظر میدم. قطعا تخصصی نیست😉ولی شاید گره ای از زندگی کسی رو باز کنه یا حداقل جور دیگه ای به مساله زندگیش نگاه کنه
خب؟ البته اینهمه خصلت خوب در یک اقا جمع نمیشه😂 لابد هنوز کشفش نکردی 

آره واقعا،چون وقتی از یکی خوشمون میاد،نقاط ضعفشو نمی بینیم !

برای تگ کردن کاربریم @خالی بزارین ،بعدا میام می بینم❤

تا گذشت و الان ک دیگه درسا تقریبا تموم شده، استوري ميذاره و کلا درحال مطالعه س که راه زندگی شو کشف کنه و خلاصه نظر ميپرسه توی استوريهاش درباره متنی ک از کتابش عکس گرفته

منم ريپلاي میزدم و کلی بحث میکردیم، یکی ش درباره میزان مسئولیت در رابطه عاشقانه بود، حرف زدیم و حرف زدیم تا بجا من درباره خدا و دین حرف زدم. و فهمیدم که جدیدا دينش رو کنار گذاشته و میگه ب عقلم نگاه میکنم و ميسنجم، یا مثلا ميگف خودم رو می شناسم.. خلاصه اینکه نماز نميخونه. 

بحث مون ادامه پیدا کرد دیگه دیدم من حرف خودم ميزنم اونم حرف خودشو البته اصلا بی احترامی یا دعوا نمردیم خیلی آروم بحث میکردیم و نظر خودمون رو می گفتیم، بجا گفتم وای قلبم درد گرفت دیگه .. بعد گفت چرا خودتو اذیت میکنی اگه آذین میشی فکر نکن و اين حرفا، بعد گفتم میشه ازت بخوام بيايم دانشگاه صحبت کنیم ، منم دیروز رفتم دانشگاه باهم کلی صحبت کردیم 

خلاصه میخوام بهش نزدیک بشم، جون قراره بازم همو ببینیم. بهم یک کتاب هم کادو داد، البته کتاب ب دوتا دیگه هم کادو داده بود از همکلاسی هام، کتاب خودشم قرض داد گفت دارم ميخونمش فعلا نيازش ندارم ، دستم باشه هروقت لازم داشت بهش بدم و اگر هم سوال داشتم ازش بپرسم