2777
2789
عنوان

درمان فیبروم خارج از رحم

3370 بازدید | 10 پست

سلام من دیروز متوجه شدم فیبروم خارج از رحم دارم اما هیچ گونه علامتی از درد و خونریزی های شدید و پریودی نا منظم نداشتم تازه یکسال هست عقد کردم سی و هفت سالم هست پزشکم بهم گفته مشکلی نداری فقط زودتر برای بارداری اقدام کن کسی هست که چنین مشکلی داشته باشه و بعدها دچارش درد و خونریزی شدید شده باشه تشکر

من دارم اما مشکلی برام تا حالا پیش نیاورده البته ۴ ساله که ازدواج کردم بچه دار نشدیم اونم دکترمون گفت مشکل از تعداد اسپرم های همسرته

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فیبرم دارم مثل شما خارج از رحم مثل شما پریودام منظمه و هیچ مشکلی هم نداشتم یه دختر کوچولو هم دارم 

هر که نهایت تلاش را برای رسیدن به هدف خود به کار گیرد ،به تمام خواسته هایش میرسد .    امام علی (ع)😘😘😘😘😘😘😘😘
لاپاراسکوپی چیه دیگه یا خدا

یه روشی که بدون اینکه شکم رو باز کنن با چند تا سوراخ عمل جراحی میکنن و خیلی مزایای بیشتری از عمل جراحی باز داره و باعث چسبندگی نمیشه و بدن کمتر اسیب میبینه و جراح میتونه با دوربین همه چیز رو واضح ببینه و دقتش بره بالا 

تعداد پزشکای متخصص زنان که این تخصص رو دارن خیلی کم 

اگه خدایی نکرده یه روز کارت کشید به عمل برو پیش دکتری که تخصص لاپراسکوپی داره عمل باز انجام نده

شش سانت

عزیزم من داشتم 

ولی رفتم پیش دکتر طب سنتی دارو داد 

بعد خودمم سه ماه سیاه دانه و عسل قبل خواب و ناشتا 

خوردم خوب شدم 

چون فیبروم از بلغم رحم

خدایا شکرت خدایا مرسی که هستی خیلی دوست دارم برای سلامتی و ظهور صاحب الزمان یه صلوات 
2790
2778
2791
2779
2792