2777
2789
عنوان

قصه ی زندگی من🖐️

| مشاهده متن کامل بحث + 6765 بازدید | 57 پست

عشق مون بیشترو بیشترمیشد درحدجنووووون بچدیم تااینک گف ب خونوادت بگو یواش یواش راضیشون کن ک بابام بیاد صحبت کنه بابابات چون مادرش فوت شده بود

منتظراومدنت هستیم مسافرکوچولوی خووودم😻😍😘

خب

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااای ک چ روزااایی بووووود ب داداشش زنداذاشش همههههه گفاه بود ک میخاد بیادخاستکاری چ روزای قشششنگی بود و دلنشین

گوشیش دوروز خرابشد ومن نمیدوتستم ب دوستش پیام دادم گفتم خبری ازش ندارم دارم دیوونه میشم گف بهش میگم بهت پیام بده

فرداش بهم پیام داد.....دیدم لحنش ی طوریه خیلی داغون هرچی گفتم چیشده نمیگفت قسمش میدادم میگف باداداشم دعپام شده البته اینم بگم با خط زنداداشش بهم پیام داد چون گوشیش خراببود

ناخوداگاه چتش باخاهرشو بازکردم دیدم ب خاهرش گفته ابجی من کیخامششش من امیرو میخاااام یکاری کن نره یکاری کن از اون دختره ک میخادش دلسرد بشه

گف بهم پیام میدیم نمیشه باتوهم حرف بزتم بااونم باشم امامن نمیخاستم بااونم بلشهههههههه اولش واس اینک مگهش دارم گفتم باشه اما دیددم نمیتونم میفهمیدم باهاش چت میکرد میفهمیدم کمرنگ شده