2777
2789
عنوان

قصه ی زندگی من🖐️

6765 بازدید | 57 پست

سلام...۱۸سالم بود باهاش آشناشدم..چ روزای خوبی بودچقدقشنگ از طرف یکی از دوستام بود ک باهاش دوست شد..اولش یه دوستی معمولی بود خیلی معمولی ک درحد ی سرگرمی واسه جفتمون...هفته ای یبارهمومیدیدبم امابعدش ک وابسته شده بودیم هرروز قبل مدرسه جای همیشگی میومددنبالم...صبحموبااون شروع میکردم..چ روزای خوبی

منتظراومدنت هستیم مسافرکوچولوی خووودم😻😍😘

حوصله شنیدن قصه ندارم 🤚🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

هیچ یک از شرایطی که در زندگی با آن روبرو می شوید تصادفی نیست!🪄هر موقعیت با هدفِ سوق دادنِ شما به سطحِ بالاتری از آگاهی ایجاد می شود🧞‍♀️💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عشقا گروه تلگرامی دارم 25 سال به بالا به ایدیم💚 MwwwwM_75@ 💚 پیام بدین بگید نی نی سایت

مختلط😐

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

وختایی ک تابستون میشدعذامیگرفتم اماهرجوری بود میرفتم ک ببینمش خیلی دوسش داشتم امااون میگفت ازدواج نهههه منم کناراومده بودم همینک بود واسم بس بود بخاطرش خیلیارو پس زدم خیییییلیااااااا چون تعریف از خودنباشه ی دختر خوشگل بودم

حوصله شنیدن قصه ندارم 🤚🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

😐😐😐😐

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 

یسال ردشد و همینجوری میگذشت کادوهای جور واجور واسش میگرفتم هرچی میدیدموخوشم میومدو واسش میگرفتم..دیوونش شده بودمو حس میکردم اونم همینجوری داره ب دوستداشتنش اضافه میشه

توی این یسال ی وختایی میگف یکی رو دوستدارم امافک نمیکردم جدی باشه میگف خاهرزنداداشمومیخام اماجدی نمیگرفتم میگف البته اون منو نمیخادااا منم فراموشس کردم ی مدت میخاستمش