2821
2789
عنوان

کمککککک .

92 بازدید | 17 پست

سلام خانوما من مشکلم اینه خیلی میخوابم یکساله تحت نطر روانپزشکم بخاطر استرس ووسواس فکری .خداروشکرخوبم الان وداروهام درحال کم شدن وتموم شدنه.فقط مشکلم اینه تاساعت ۱۲ یا دوطهر میخوابم .خسته شدم ازاین وصعیت کمکم کنید.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به دکترم گفتم یه قرصه دیگه داده اونو که خوردم تا دوردز منگ بودم وهمش خواب.که خودم نخوردم ولی با قرصای دیگه همش خوابم برانماز بیدارمیشم دوباره میخوابم مادرم زنگ میزنه ساعت ده باهاش حرف میزنم باز میخوابم تا دوظهر بخدا خسته شدم

اگه فک میکنی حالات روحیت خوب نیس بنطرم تحت نظر روانپزشک بشی خوب میشی.من فقط استرس زیادی داشم خداروشکر خوب شدم تما این خواب لعنتی .بخدا ازشوهرم خجالت میکشم.

عزیزم برای صبح بیدارشدنتون انگیزه قرار بدین:مثلا صبحانه های خوشمزه و هیجان انگیز,یا برنامه ریزی برای کلاس آموزشی , شغل و ...

شب ها حتما ماست و شیر بخورین.ازخوردن چایی و قهوه و نسکافه و ...پرهیز کنید.شب ها نزدیک خواب ورزش های سبک مثل یوگا 15 دقیقه انجام بدین.اصلا ورزشتون نباید سنگین باشه وگرنه خوابتون می پره.توی طول روز هرچی ورزش سنگین تر باشه , خوابتون بهتره.سعی کنید شب ها زودتر, بدون موبایل و تلویزیون و در اتاق تاریک و خنک بخوابید.غذای چرب و سنگین مصرف نکنین

از دوش آب گرم 10 دقیقه ای قبل از خواب می تونید استفاده کنید.همچنین از دوش آب سرد تو صبح هم می تونید استفاده کنید.از ماساژ درمانی و بادکش استفاده کنید .خودتون هم می تونید نقاط طلایی بدن مثل بین انگشت شصت و اشاره و سر و گردن رو ماساژ بدین.

از تکنیک 4,7,8 استفاده کنید برای زودتر به خواب رفتن.4 ثانیه دم , 7 ثانیه نگه داشتن نفس, 8 ثانیه بازدم.

انگیزه مهمترین چیزه.اگه یک هفته صبح ها زود بیدار شدین سعی کنید از این به بعد خودتون بیدارشید نه اینکه توسط یک نفر یا ساعت بیدارشین.بعضی از چیزهایی که گفتم برای این بود که شب زودتر بخوابین تا صبح زودتر بیدارشین

موفق باشین😍😍😍😘😘😘😘

عزیزم برای صبح بیدارشدنتون انگیزه قرار بدین:مثلا صبحانه های خوشمزه و هیجان انگیز,یا برنامه ریزی برای ...

ممنون عزیزم.بخداانگیزه ایجادمیکنم میگم از فردا میرم پارک روبرو خونمون قدم زدن یا خریدو...اما باز سست میشم ومیخوابم شبا هرکاری میکنم تا دوبیدارم وحوابم نمیبره .یوگا بلد نیستم انجام بدم

ممنون عزیزم.بخداانگیزه ایجادمیکنم میگم از فردا میرم پارک روبرو خونمون قدم زدن یا خریدو...اما باز سست ...

عزیزم کارایی رو بکنین که دوست دارین به عبارت دیگه بهتر بگم عاشقشین مثلا هنری , آشپزی و .....من خودم به شخصه صبح ها به امید صبحانه ی خوشمزه ای که می خورم و درس پا می شم.خوب راستیتش قدم زدن و ورزش کردن سخته و به نظرم خوبه که اولین قدم نباشه

یوگا فقط اسمش با ابهته😂😂😂همون تمرینای کششی هست که تو مدرسه بهمون می دادن

عزیزم کارایی رو بکنین که دوست دارین به عبارت دیگه بهتر بگم عاشقشین مثلا هنری , آشپزی و .....من خودم ...

مثلا موسیقی دوست دارم .ازاین به بعد فک کنم با اهنگ بیدارکنم خودمو ممنون عزیزم وقت گذاشی