2821
2789
عنوان

کمککککک .

| مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 17 پست
دوستان بنظرتون انگیزه چی میتونه باشه توروخدا کمک کنید به کسی نمیتونم بگم انقدر خوابالوام

عزیزم وقتی ما تو زندگی هدفی رو داریم و دنبالش می کنیم,انگیزه به وجود میاد.اگه کسی هدفی نداره باید برای خودش بسازه و از چیزهای خیلی کوچیک شروع کنه.مثلا تمیز کردن خونه, کشیدن یه نقاشی و ... . مطمئن باشین به دنبال هدف های کوچیک هدف های بزرگ میان.

برنامه ریزی خیلی مهمه.حتی اگه شما خونتون تمیز باشه , هیچ کلاسی نخواین برین و ... بازم باید برنامه ریزی کنین.

عزیزم شما مادرین؟؟؟ اگه مادرین که بچه خودش هدفه...بزرگترین هدف زندگی

هدف هایی که به ذهنم میاد

کتاب,فیلم,موسیقی,درس وتحصیل,آشپزی,نظافت,خیاطی,منجق دوزی, ملیله دوزی, نقاشی رو پارچه, روبان دوزی, آرایشگری,شغل,درآمدزایی و....

توصیه می کنم کتاب جادو رو از خانوم راندا برن بخونین چون واقعا زندگیتونو جادو می کنه😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم وقتی ما تو زندگی هدفی رو داریم و دنبالش می کنیم,انگیزه به وجود میاد.اگه کسی هدفی نداره باید بر ...

ممنونم مشکل اینه هدف ندارم قبلتا باشگاه ورزشی میرفتم ولی الان چون میخوان بچه داربشم نمیرم.وهدفی ندارم صبا که بیدارمیشم میخوام باکسی حرف بزنم تنهایی اذیتم میکنه نه بچه ندارم