2777
2789
عنوان

برنامه غذایی

788 بازدید | 47 پست

سلام دوستان چند نفر من قول برنامه غدایی لاغری بهش داده بودم درخواست دوستی هم دادن من نمیدونم ایشون کی بودن خواهشا به ای دی تلگرام پیام بدید داخل امضام هست تا براتون بفرستم     عکس نمیتونم بفرستم چون خیلی ریز نوشته شده خوانا نیست تل براتون مینویسم میفرستم 

مامان دو پسر شیطون 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام نسیم جان من بودم  ولی تل ندارم

اینجا نمیتونم امروزم نت داعونه درخواست دوستی بده وبنویس برنامه عدایی تا هر زمان خوب شد برات بفرستم امروز سایت بزور باز میشه برام 

مامان دو پسر شیطون 

باش اگ شد همینجا میزارم چون یکی بچها که باهاش دیروز صحبت کردم گفت بیست روز وقت دارم به وزنی میخوام برسم برا این تاپیک زدم که متوجه بشه بیاد 

مامان دو پسر شیطون 

مقدار کاهشش چقدره نسیم جان؟

من یک هفته دو کیلو کم کردم  الان خودم فروشم کپسول الفا اسلیمه میخوام استفاده کنم میگن خیلی خوبه هر دو دونه قرص یک کیلو لاغر میکنه  رزیمم کم وبیش میگیرم ان شاگ الله تا عید ده وکم کنم راحت 

مامان دو پسر شیطون 

روزی هشت دونه انجیر بادام وپسته   هر روز طناب زدن مثلا از روزی بیست شروع کنید  و روزی ده تا بهش اصاف کنید  تا بشه صد دراز نشست هر روز انجام بدید از روزی ده شروع کنید تا کم کم بشه پنجاه روزی چندتا بهش اصاف کنید  این روزانه انجام بشه هر روز 

مامان دو پسر شیطون 

صبحانه  ساعت هشت صبح 

نان جو  و سه عددتخم مرع ابپز بدون زرده سبزی جمفری با مقداری پنیر وگردو 

ساعت یازده گوشت بوقلمون یا مرغ ابپز یا کبابی کم نمک  با پنج قاشق برنج 

مامان دو پسر شیطون 

هر زمان گشنتون شد یا سیب بخورین یا سالاد اگ صعف داشتین سه دونه خرما یا یه دونه موز  مواد سالاد کاهو گوجه خیار روعن زیتون بدون سس یا با ابلیمو 

مامان دو پسر شیطون