2777
2789
تو نت سرچ كنم ؟

اره هست

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سخت نبود اين رژيم؟

روز پنجمم

امروز برنج داشتم

یک پیمانه پخته شده

برام زیاد بوووووود

نمیتونستم بخورم😁😁😁😁انقدر خندیدم ب خودم

اولش سخته روز سوم عادت میکنی

بعدشم نیاز نیس گرسنه بمونی

مثلا روز اول هر چقدر میوه بخوری اشکال نداره

من که گرسنم نشد

ولی زیاده روی هم نکن

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

روز پنجمم امروز برنج داشتم یک پیمانه پخته شده برام زیاد بوووووود نمیتونستم بخورم😁😁😁😁انقدر خن ...

حالا امتحان ميكنم ببينم چطوره

من صبح و ظهر مشكلي ندارم

شب انگار معدم گشاد ميشه هر چي غذا ميخورم سير نميشم

🐣
مشكلم شباست فقط نشستم و هر خوراكي باشه ميخورم

منم همینطوری بودم

ولی خوراکی نخر

بجاش یه بسته کره بادام زمینی بخر

هر وقت گرسنت بود یک قاشق مربا خوری با یه کف دست نون بخور

اصلا سیرت میکنه یکی دو ساعت😁

شیرینیجات رو کلا بزاز کنار حتی قند چایی رو

پیاده روی کن

و شب ها برنج نخور غذای نونی با دو سوم لواش بخور مثلا خوراک لوبیا نون و‌پنیر نون و ماست یا تخم مرغ قشنگ لاغر میشی 

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
حالا امتحان ميكنم ببينم چطوره من صبح و ظهر مشكلي ندارم شب انگار معدم گشاد ميشه هر چي غذا ميخورم سي ...

منم دقیقا همینطورم

شک نکن علت بیدار موندن شبه

اگر دوازده خواب باشیم کی هوس میکنیم اخه😁

اره خيلي كيك ميخورم😓

قشنگ چاق میکنه دیگه کیک.من تنقلات رو گذاشتم کنار دارم لاغر میشم وقتی گرسنه میشم یا دوتا میوه میخورم یا یه ساقه طلایی با ی لیوان شیر

شبام برنج نمیخورم

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز