2777
2789
عنوان

کیا با بی بی چک منفی، باردار بودن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 252859 بازدید | 419 پست

سلام بچه ها .من چار ماه تو پیشگیری بودم این از ماه قبل اقدام کردیم ماه قبل درست تو وخت خودم پریود شدم گفتم شاید روز تخمک گذاری نزدیکی نکرده بودم چون نمیدونستم ولی این ماه و تو وقت تخمک گذاری نزدیکی انجام دادیم الانم شش روزه از تخت پری م میگذره صب تست برداشتم منفی اومد دارم دیونه میشم نمیدونم چیکار کنم 

من امروز روز پنجمه عقب انداختم 

ولی بی بی چکم منفی شد 

برم آزمایش دقیق نشون میده یا تا ده روز صبر کنم؟

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فامیلای شوهرم پریود نمیشد ازمایشو بی بی چکاش منفی بود کلا امپول دوتا میزنه باز پریود نمیشه سونو که م ...

اون فامیل شما. بچه اش سالم موند

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من  پریودام منظم نبود، ولی طبق موعد ماه قبلیش دو هفته عقب افتاده بود که بی بی چک زدم مثبت شد، ق ...

من الان ۵ روز تاخییرم ولی بی بس چک منفی، ماه دوم اقدامم ماه قبل بعد از ۵ زوز پری شدم، یعنی احتمالش هست خیلی علائم دارم، کمدرد ، دردای ریز پریودی، خسسسستگی خواب آلودگی درد شدید نوک سینه...

سلام عزیزم خوش‌خبر باشی خیلی خوشحال شدم چند روز عقب افتاده بود از پریودیت؟ فردا حتما جواب آزمایشت ...

عزیزم شما اخرش باردار بودی یا نه؟؟

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      

کاش خبرش رو می دادی که چی شد صاحب تاپیک

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت