2777
2789
عنوان

کیا با بی بی چک منفی، باردار بودن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 252911 بازدید | 419 پست
وای از کجا از طریق آز فهمید خارج از رحمیه؟؟؟!!! واقعا اینطور بود خدایی نکرده؟

نه بابااااا اگه زود بری همسنو میگن چون بتا پایین بود ،حتنا باید چهار پنج روز بگذره از موعد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شش ماهم بود بی بی چک زدم منفی بود! الانم باردارم هفته دیگه میرم تو سه ماه 20 روز پیش آز خون دادم ...

پس چطور متوجه شدی بارداری؟

جهل نرمترین بالشیه که هرکسی میتونه زیر سر بگذاره و سالها بگیره با خیال راحت بخوابه ...

یه بنده خدایی سر پسرش تا سه ماهگی نفهمید بارداره چون بی بی و آزاش منفی بودن بعد میره دکتر سونو میکنه بعد دکتر بهش میگه ۱۵ هفته ات هست😋

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم 
من دوره هام۲۸روزه بود از وقتی دارم اقدام میکنم شده۲۳روز یا۲۴روزه😕😕نمیدونم چرا

منم دوره هام ٢٣روزه بود از وقتي اقدام كردم شده ٢٨ روزه😕

ازباران مهربانترنداشتيم،بيشتركه باريد؛عين مصيبت شد...محبت بيش ازحد،مصيبت ميشودجانم؛مصيبت...
ای جان خوب شد امپول نزدیاا

اره...من با تنبلی تخمدان و تیرویید کم کار و یه فیبروم بزرگ تو رحمم باردار شدم...خدا بخواد حتما میشه..دخترم دوسالشه ..خدا رو شکر میکنم...ان شاالله دامن مادرای منتظر سبز شه

زندگیتون پر از عشق
سلام دوستان من بیبی زدم الان زود ی خطه پر رنگ انداخت فردا حتما میرم از باز خبرشو میدم

سلام عزیزم

خوش‌خبر باشی خیلی خوشحال شدم

چند روز عقب افتاده بود از پریودیت؟

فردا حتما جواب آزمایشت رو بیا بگو