من تا به حال از این آمپول نزدم. توی پا میزنن؟ ضرر نداره؟
اون پروژسترونی که تخمدان باید وارد رحم کنه تا دیواره رحم ریزش کنه همون آمپوله انجام میده
اسمشم مدروکسی پروژسترون
خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️ واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
منم با امروز ۸ روز میشه که عقب انداختم امروز صبح بی بی زدم منفی شد انقد ناراحت و ناامید شدم. ولی وقت ...
گاهی اوقات بدن بخاطر اقدام بهم میریزه وممکنه هورمونای بدن بهم بریزه وباعث اختلال درقاعدگی بشه
خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️ واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
یه نفرم منو راهنمایی کنه دیروز (28 دوره ام)صبح دو سه قطره خون قرمز رفتم دستشویی اومددبعد قطع شد تا ...
لک لانه گزینی عزیزم