2777
2789
عنوان

کیا با بی بی چک منفی، باردار بودن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 253007 بازدید | 419 پست
بچه ی اولم پسره.بچه ی دوم رو اصلا نمیدونستم باردارم نه اقدام خاصی نداشتم خدا خواست دختر باشه عزیزم

انشالله سلامت باشن.عزیزم دختربارداری ازته دلت دعاکن خدابه زودی به منم دختربده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه صبری داشتی که سه هفته بعدش زدی گلم من که بی بی توی دستم باشه هر روز میزنم    

چون فکر نمیکردم حامله باشم اونم به خاطر تهوع و خستگی رفتم خریدم😂

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست...؟
منم توبارداریم یک روز درمیان صب بیبی چک زدم هرسه بار منفی اومد ولی ازمایش دادم مثبت بود.

چه جالب

هفته دیگه میرم

برای منم دعا کنید که اگر خدا صلاح بدونه باردار بشم

چند روز بعد تاخیر رفتی آز؟

منم با امروز ۸ روز میشه که عقب انداختم امروز صبح بی بی زدم منفی شد انقد ناراحت و ناامید شدم. ولی وقتی اومدم چت شماهارو خوندم که بعد دو سه هفته بی بی تون مثبت شده یکم امیدوار شدم.

با خودم فکر میکنم میگم نکنه بی بی چک رو بد میزنم. ببخشیدا من وقتی تو لیوان یبار مصرف ادرارمو میریزم همون لحطه با قطره چکون برمیدارم میریزم رو قسمت بی بی. میگم نکنه باید ادرار بمونه. من زود میزنم منفی میشه. بی بی چکمم مدیکوره. ی مارک خوب معرفی کنین.

این اولین باره که عقب انداختم سابقه هیچ مشکلی هم ندارم . تو اقدامم

من که اینقدر عصبی شدم دیروز الکی الکی اعصاب خودم و شوهرم رو به هم ریختم

حالا شوهر من میگه اصلا برام مهم نیست بچه دار بشیم حتی دیشبم میگفت بیا بریم یه جا امضا بدم بچه نمیخوام اگه قبول کردم بخاطر تو که برای همه بچه ها غش میکنی و قربون صدقه میری  

میگه من از خدا پریود نشی  

یه نفرم منو راهنمایی کنه

دیروز (28 دوره ام)صبح دو سه قطره خون قرمز رفتم دستشویی اومددبعد قطع شد تا بعدازظهر چند بار دستمال کشیدم ترشح قهوه ای داشتم بعدم شب قطع شد

از صبحم هیچییی نیومده 

دوره هامم بین 32 تا 35 روز هست 

چرا اینطوری شدم بنظرتون؟😥

منم با امروز ۸ روز میشه که عقب انداختم امروز صبح بی بی زدم منفی شد انقد ناراحت و ناامید شدم. ولی وقت ...

عزیزم حس و حالت رو در میکنم

منم امروز بی بی رو که گذاشتم و منفی بود خیلی ناراحت شدم

درست میذاری همون موقع باید باقطره چکون سه قطرش رو بریزی.

منم تا به حال از مارک روژان و مدیکور همش استفاده میکنم