2777
2789
عنوان

کیا با بی بی چک منفی، باردار بودن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 253007 بازدید | 419 پست
آره عزیزم خیلی دلم میخواد فاصله دوتا بچم کم بشه و تا حوصله دارم یه بچه دیگه بیارم. من عاشق بچه‌ام

شوهرت راضیه؟چه جوری راصیش کردی منم میخام فاصله بچه ها کم باشه پسرم اخر ماه دو سالش کامل میشه میگم بذار ۴سالیگیش اقدام کنیم اصلا راصی نمیشه .خوشبحالت .هرچند خیلی سختی داره

خارج از رحم لکه بینی قهوه ای داره بتا بالا نمیره

برا من هم بتام خیلی بالا بود و هم اینکه اصلا لکه بینی نداشتم

و متاسفانه خارج رحمی بود

💙گروه آبی💙وزن فعلی ۵۴😐وزن هدف۴۸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تجربه خودمو میگم

من همیشه بی بی میزدم منفی بود باردارم نبودم ولی ماهی ک باردار بودم شب بود با چهار روز تاخیر مون لحظه اول دو خط پررنگ شد

ای خدا از تَهِ تَهِ دلم میخوام دامن همه منتظرا سبز بشه.🙏🌹خدایا ازت ممنونم به خاطر معجزه ات خوت مراقب نی نی کوچولوم باش🥰❤🌹
من تجربه خودمو میگم من همیشه بی بی میزدم منفی بود باردارم نبودم ولی ماهی ک باردار بودم شب بود با چه ...

بچه اتون پسره یا دختر؟میگن پسر باشه اینطوریه و خطوط پررنگن

جهل نرمترین بالشیه که هرکسی میتونه زیر سر بگذاره و سالها بگیره با خیال راحت بخوابه ...
شوهرت راضیه؟چه جوری راصیش کردی منم میخام فاصله بچه ها کم باشه پسرم اخر ماه دو سالش کامل میشه میگم بذ ...

آره راضیه 

سختی داره ولی خوبیش اینه که باهم بزرگ میشن و باهم همبازی میشن

فعلا که خدا باید راضی بشه تا نی نی بیاد

منکه تاریخ اخرین پریودم یادم رفته بود...ولی دردای پریودی رو داشتم.دیدم خبری نیس بیبی زدم منفی بود...چن روز دیگه بیبی زدم منفی بود صبح زود...دو ساعت بعد رفتم دکتر ک امپول بزنه برام تا پریود شم.دکتر گفت اول ازمایش بده ..فوری ازمایش دادم...فرداش جوابش رو گرفتم مثبت بود...رفتم سونو همون روز..دکتره گفت 45روزته

زندگیتون پر از عشق
بچه اتون پسره یا دختر؟میگن پسر باشه اینطوریه و خطوط پررنگن

عشقم دختره نی نیم😍💗

ای خدا از تَهِ تَهِ دلم میخوام دامن همه منتظرا سبز بشه.🙏🌹خدایا ازت ممنونم به خاطر معجزه ات خوت مراقب نی نی کوچولوم باش🥰❤🌹

من شش ماهم بود بی بی چک زدم منفی بود!

الانم باردارم هفته دیگه میرم تو سه ماه 20 روز پیش آز خون دادم بازم معلوم نشد...😆😆😆

مشاور تحصیلی و فردی در آموزش و پرورش برای دریافت مشاوره بهم پیام بدید
من شش ماهم بود بی بی چک زدم منفی بود! الانم باردارم هفته دیگه میرم تو سه ماه 20 روز پیش آز خون دادم ...

الان سه ماهی یا شیش ماه...مگه میشه با آز معلوم نشه

تنها کسی که بهم گفت چی تنته؟ راننده اسنپ بود، که سر چهار راه داشت دنبالم میگشت.
الان سه ماهی یا شیش ماه...مگه میشه با آز معلوم نشه

قبلی تو شش ماه با بی بی چک معلوم نشد الان دارم میرم تو سه ماه با آز خون حدود 20 روز پیش دادم معلوم نشد

من دیگه بی بی نمیزنم چون میدونم روی من جواب نمیده😅😅😅

مشاور تحصیلی و فردی در آموزش و پرورش برای دریافت مشاوره بهم پیام بدید
من شش ماهم بود بی بی چک زدم منفی بود! الانم باردارم هفته دیگه میرم تو سه ماه 20 روز پیش آز خون دادم ...

من که متوجه نشدم چی گفتی اصلا

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏