رکسانا98 مدیر عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 3459 عنوان کیا با بی بی چک منفی، باردار بودن؟ | مشاهده متن کامل بحث + 253007 بازدید | 419 پست شش روز از پریودیم میگذره ولی بی بی چکام منفی میشهتا به حال سابقه عقب انداختن هم نداشتم به جز این ماه که واسه بچه اقدام کردم 1398/07/11 | 01:05 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الابانو26 عضویت: 1394/08/05 تعداد پست: 1376 آره عزیزم خیلی دلم میخواد فاصله دوتا بچم کم بشه و تا حوصله دارم یه بچه دیگه بیارم. من عاشق بچهام شوهرت راضیه؟چه جوری راصیش کردی منم میخام فاصله بچه ها کم باشه پسرم اخر ماه دو سالش کامل میشه میگم بذار ۴سالیگیش اقدام کنیم اصلا راصی نمیشه .خوشبحالت .هرچند خیلی سختی داره
goliii98 عضویت: 1398/01/07 تعداد پست: 1284 خارج از رحم لکه بینی قهوه ای داره بتا بالا نمیره برا من هم بتام خیلی بالا بود و هم اینکه اصلا لکه بینی نداشتمو متاسفانه خارج رحمی بود 💙گروه آبی💙وزن فعلی ۵۴😐وزن هدف۴۸
mamniiiiiii عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 1232 من تجربه خودمو میگممن همیشه بی بی میزدم منفی بود باردارم نبودم ولی ماهی ک باردار بودم شب بود با چهار روز تاخیر مون لحظه اول دو خط پررنگ شد ای خدا از تَهِ تَهِ دلم میخوام دامن همه منتظرا سبز بشه.🙏🌹خدایا ازت ممنونم به خاطر معجزه ات خوت مراقب نی نی کوچولوم باش🥰❤🌹
منمگلی عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 124 کار باگوشی روزی چن ساعت با گوشی کار کنی بیاین واتساپ ۰۹۱۴۲۵۵۰۱۹۰ لطفا بابت کارتون خقوق میگیرید و میتونی بصورت نقدی برداش داشته باشی
مریم_عاشق_آرامش عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 1923 من تجربه خودمو میگم من همیشه بی بی میزدم منفی بود باردارم نبودم ولی ماهی ک باردار بودم شب بود با چه ... بچه اتون پسره یا دختر؟میگن پسر باشه اینطوریه و خطوط پررنگن جهل نرمترین بالشیه که هرکسی میتونه زیر سر بگذاره و سالها بگیره با خیال راحت بخوابه ...
6491mamantaha عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 10334 برا من هم بتام خیلی بالا بود و هم اینکه اصلا لکه بینی نداشتم و متاسفانه خارج رحمی بود بله درسته اولش اصلا علائم نداره😢 🌹
رکسانا98 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 3459 شوهرت راضیه؟چه جوری راصیش کردی منم میخام فاصله بچه ها کم باشه پسرم اخر ماه دو سالش کامل میشه میگم بذ ... آره راضیه سختی داره ولی خوبیش اینه که باهم بزرگ میشن و باهم همبازی میشنفعلا که خدا باید راضی بشه تا نی نی بیاد
رکسانا98 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 3459 بعد بیس روز مثبت شد فهمیدم باردارم،😂😍 قبلش میزدی منفی بود گلم؟
سمااااااااا عضویت: 1396/04/12 تعداد پست: 11900 منکه تاریخ اخرین پریودم یادم رفته بود...ولی دردای پریودی رو داشتم.دیدم خبری نیس بیبی زدم منفی بود...چن روز دیگه بیبی زدم منفی بود صبح زود...دو ساعت بعد رفتم دکتر ک امپول بزنه برام تا پریود شم.دکتر گفت اول ازمایش بده ..فوری ازمایش دادم...فرداش جوابش رو گرفتم مثبت بود...رفتم سونو همون روز..دکتره گفت 45روزته زندگیتون پر از عشق
mamniiiiiii عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 1232 بچه اتون پسره یا دختر؟میگن پسر باشه اینطوریه و خطوط پررنگن عشقم دختره نی نیم😍💗 ای خدا از تَهِ تَهِ دلم میخوام دامن همه منتظرا سبز بشه.🙏🌹خدایا ازت ممنونم به خاطر معجزه ات خوت مراقب نی نی کوچولوم باش🥰❤🌹
فا_ما_طا عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 820 من شش ماهم بود بی بی چک زدم منفی بود!الانم باردارم هفته دیگه میرم تو سه ماه 20 روز پیش آز خون دادم بازم معلوم نشد...😆😆😆 مشاور تحصیلی و فردی در آموزش و پرورش برای دریافت مشاوره بهم پیام بدید
aar__بهار__bah عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 2067 من شش ماهم بود بی بی چک زدم منفی بود! الانم باردارم هفته دیگه میرم تو سه ماه 20 روز پیش آز خون دادم ... الان سه ماهی یا شیش ماه...مگه میشه با آز معلوم نشه تنها کسی که بهم گفت چی تنته؟ راننده اسنپ بود، که سر چهار راه داشت دنبالم میگشت.
فا_ما_طا عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 820 الان سه ماهی یا شیش ماه...مگه میشه با آز معلوم نشه قبلی تو شش ماه با بی بی چک معلوم نشد الان دارم میرم تو سه ماه با آز خون حدود 20 روز پیش دادم معلوم نشدمن دیگه بی بی نمیزنم چون میدونم روی من جواب نمیده😅😅😅 مشاور تحصیلی و فردی در آموزش و پرورش برای دریافت مشاوره بهم پیام بدید
دنیا۷۴ عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 1941 من شش ماهم بود بی بی چک زدم منفی بود! الانم باردارم هفته دیگه میرم تو سه ماه 20 روز پیش آز خون دادم ... من که متوجه نشدم چی گفتی اصلا لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏