2777
2789
عنوان

کیا با بی بی چک منفی، باردار بودن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 253007 بازدید | 419 پست
عزیزم شمادختربارداری اقدام خاصی کردی؟

بچه ی اولم پسره.بچه ی دوم رو اصلا نمیدونستم باردارم نه اقدام خاصی نداشتم خدا خواست دختر باشه عزیزم

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پریود نشدم ۱۰ روزه ازمایش  و بی بی چک همه منفی بودن  نمیدونم چکار کنم همش حالت های پری ...

من روز 34 پریمه رفتم دکتر برام آزمایش نوشت برم برا بارداری آز بدم

رفتم آز دادم اومدم خونه پری اومد😊

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم

[QUOTE=106936827]چرا ؟ اصلا مایع ازاد نشونه چی هست؟[/Qمایه آزاد اگ وسط پری باشه نشونه تخمک گذاریه

ولی برامن که 32پری بود احتمالا کیست بوده پاره شده یا میخواستم پری بشم مایه دیده شده

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
مننننننننن مننننننن😍 سر این بچم  ۳ بار بی بی زدم منفی بود.. . بعد دیدم نزدیک ۱ هفته شد رفتم ...

برای من مارک مدیکور و روژان هست

والا نمیدونم دیگه سپردمش به خدا

هرچند که من عجولم و صبر ندارم

من یه هفته بعد موعدم بی بی چک زدم منفی بود سه هفته بعدش دوباره زدم مثبت بود یه هاله کم رنگ درحالیکه ...

چه صبری داشتی که سه هفته بعدش زدی گلم

من که بی بی توی دستم باشه هر روز میزنم  

چه صبری داشتی که سه هفته بعدش زدی گلم من که بی بی توی دستم باشه هر روز میزنم    

من سابقه داشته تو یه روز دوبار زدم گفتم شاید اولی اشتباه بوده🤣🤣🤣

[QUOTE=106936827]چرا ؟ اصلا مایع ازاد نشونه چی هست؟[/Qمایه آزاد اگ وسط پری باشه نشونه تخمک گذاریه و ...

خوبه عزیزم تکلیفت مشخص شد لااقل

ان‌شاالله این ماه خودت رو تقویت کن و اقدان کن

ان‌شاالله که باردار میشی