2777
2789
عنوان

موهامممممممم

222 بازدید | 14 پست

برا عروسی داداشم بی رنگ کردم داغون شده قبلنم پایینش بی رنگ بود یه رنگ روشنم زدم موهام تا وسط کمرمه یکمم بیشتر هنوز ، صاف نمیشه دیگه سیم ظرفشویی شده دلمم نمیاد کوتاهشون کنم گذاشته بودم بلند کنم موهای مشکی خودمم دوست ندارم هی میخام برم رنگ کنم چکار کنم، موهام خیلی نابود شده هم میریزه هم صاف نمیشه خستم کرده 🤧🤧 وسایل گرمایشیم ک نمیتونم نزدیکش ببرم 😭 چکار کنم یعنی کوتاه کنم 🤒یا مراقبت مداوم البته سوخته موهام از وسطم نصف میشن 🤢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم موهام ب خاطر یکبار دکلره سیم طرفشویی شده بود کوتاهش کردم الان عکسای قدیمم می بینم افسوس می خورم 

ولی الان موی کوتاه ترند (مد ) شده 

کوتاه کنی موهات جون می گیره ریزشش کمتر میشه

منم موهام ب خاطر یکبار دکلره سیم طرفشویی شده بود کوتاهش کردم الان عکسای قدیمم می بینم افسوس می خورم& ...

اگه همیشه ریشه گیری کنم یعنی دکلره همیشه باید موهام کوتاه بمونه ؟

اگه همیشه ریشه گیری کنم یعنی دکلره همیشه باید موهام کوتاه بمونه ؟

ریش گیریاتو دیگه دکلره نکن 

رنگ معمولی بذار 

دکلره مورو داغون می کنه 

عروسی نزدیکانی مراسم خاصی چیزی بود دکلره کن

منم لایت کردم واسه عید ریشش بعد چهار ماه دوباره دکلره کردم موهام پودر شد 

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
دلم نمیااااااا  یعنی میتونم فردا برم کوتاه کنم نههههههه اخه دوسال پیشم کوتاه کردم دیگه دلم نمیا ...

کی گفته والا من اصلا موی بلند نمیبینم از بس دوستای من یا کچل کردند یا پسرونه زدن اتفاقا موی کوتاه مرتب تر نشون میده