2821
2789
قضیه چیه جانم

کاربر نرگس 1373میخواد خودکشی کنه هر چی هم بهش میگیم گوش نمیکنه

از خون جوانان وطن لاله دمیده ...🥀🖤 Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو Π (( تو بودی و من ))

مشکل هرمونی دارم با تزیقش بدنم دیگه تولید نمیکنه و غددش از کار میفته تزریقشم تا یه مدتی جواب میده ...

عزیزم بهتره به فکر اینده باشی اگه الان دانشجویی بشین درساتو بخون تا اینده ی بهتری داشته باشی بخدا من یه خانمی میشناسم ۴۰سالشه کارمنده بانک هوز مجرده داره برا خودش کیف میکنه از زندگی کشورای خارجی مثل مالزی وترکیه وکلی جاهای دیگه رفته داره حالشو میکنه مگه زندگی فقط به شوهر کردن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مشکل هرمونی دارم با تزیقش بدنم دیگه تولید نمیکنه و غددش از کار میفته تزریقشم تا یه مدتی جواب میده ...

نمیدونم چه هورمونی تزریق میکنی. اما اگه با تزریقش تخمک گذاری مختل میشه همون طور که گفتم میتونی فریزشون کنی. هزینه داره اما فکر نکنم زیاد باشه. حتی فکر کنم کسانی که کورتون میزنن هم مشکل غیر قابل حلی براشون تو بچه دار شدن پیش نیاد اگه تحت نظر دکتر باشن.

«آن بازار شام، آن شیپور سلام، آن آتش‌بازی‌ها، آن ورود سفرا، آن عادیات خارجه، آن هورا کشیدن‌ها و آن همه کتیبه‌های زنده باد زنده باد، و زنده باد مساوات و برابری و برادری، می‌خواستید یکی را هم بنویسید: زنده باد شریعت، زنده باد قرآن، زنده باد اسلام.» - شیخ فضل‌الله نوری
از قضای الهی به رحمتش پناه میبرم

شیطان گاهی زیبا سخن میگه.ب  این حرفت شک کن که از زبان شما و از سر ایمان باشه ،ب ایمانت به این حد از رحمت الهی شک کن.ان‌شاالله که خدا بشما هم فرصت میده.شبت خوش عزیزم

تو الان ۲۵ سالته نهایت تا ۱۰ سال دیگه که وعده دادن بهت که اونم من باز میگم شاید به خواست خدا زود تر شد، تازه میشه ۳۵ سالت که باز هم سن زیادی نیست

خیییلی از دختر های ۴۰ سالمون مثل حوری هنوز ازدواج نکردن😂😂 

توبه امید خدا به زودی با به نفر آشنا میشی و زود هم بچه دار  میشی و خوشبخت و خوش حال به امروزت میخندی  

به دل من افتاده ایمان دارم

ای بابا چرا انقد این لفظ میارید ؟؟؟

چه لفظی دقیقا ؟ خوب میخواد خودکشی کنه مثلا چی بگم ؟ میخواد دار فانی رو با دستای خودش وداع کنه خوبه ؟ 

از خون جوانان وطن لاله دمیده ...🥀🖤 Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو Π (( تو بودی و من ))

چه لفظی دقیقا ؟ خوب میخواد خودکشی کنه مثلا چی بگم ؟ میخواد دار فانی رو با دستای خودش وداع کنه خوبه ؟ ...

هرچی میخوای بگو ولی این همه ادم دارن تلاش میکنن این بنده خدا رو اروم کنن حالشو خوب کنن شما حالا اون لفظ میارید

هرچی میخوای بگو ولی این همه ادم دارن تلاش میکنن این بنده خدا رو اروم کنن حالشو خوب کنن شما حالا اون ...

اگه دقت کنی منم از تاپیک قبلی دارم تلاش میکنم منصرفش کنم و دلیلی نمیبینم اینطوری حرف بزنی مگه من بهش گفتم خوب میکنی ، برو هرکاری که میخوایی بکن ؟ فکر نمیکنم چیز بدی گفته باشم . به عنوان تاپیک نگاه کن ، تاپیک درمورد همین موضوعه ...

ببین عزیزم منم عین تو بودم  تو کل بارداریم فکر میکردم سرطان سینه دارم فکر که چه عرض کنم مطمئن ...

😔 پس من چرا انقد مطمئن نیستم؟  یجوری عین ی ترس  همیشه باهام بوده .... دعا کن عزیزم برام دعا کن