2821
2789
استارتر ببند لطفا تاپیک رو  جدا داریم اذیب میکنیم بچه ها رو گناه دارن بار دارن احساس گناه ای ...

اتفاقا گناه ناراحت کردن ما تا عمر داریم ب گردنته.چون واقعا بهممون ریختی گلم فکر کردی ماها مشکل نداریم تو بخاطر ی پسر داری ب مادرت بهترین فرد زندگیت آسیب وارد میکنی ب خدا ارزش نداره.این عشقا ک ته اش میش لرزیدن دل ی مادر هیچ ارزش نداره.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ندادم جرات اش ندارم همه اینا ی حدس نامزد قبلی ام قبل من با ی دختر یا بگم ی هرزه تو گرجستان رابطه داش ...

هییچی نیست خواهر من با جرات برو قولت میدم بهت

هنوز توهم ایدز داری؟ بی خیال دختر این فکری که تو سرته ۹۹ درصد باطله واسه اون ۱ درصد اینقدر استرس دا ...

اندازه ۱ سال امروز غصه خوردم دق کردم خدایا خودت ب دلم آرامش بده بچه ای که با هزار زحمت بدست آوردم رو بدبخت نکن خدا گناه داره 

استارتر ببند لطفا تاپیک رو  جدا داریم اذیب میکنیم بچه ها رو گناه دارن بار دارن احساس گناه ای ...

نرگس بیام میزنم تو سرتا

من دارم بچمو میخوابونم بزنگ با یکی درد و دل کن 

ای بابا 

خدا خودش کمکت کنه 

دیوونه نشیا

من یکی سرم درد گرفت بیا یه لیوان چایی با هم بخوریم 

هیچی نفهمیدم به خدا خخخخخخ

تفسیرش خیلی با شرایط تو جوره خودم تعجب کردم به خدا. 

«آن بازار شام، آن شیپور سلام، آن آتش‌بازی‌ها، آن ورود سفرا، آن عادیات خارجه، آن هورا کشیدن‌ها و آن همه کتیبه‌های زنده باد زنده باد، و زنده باد مساوات و برابری و برادری، می‌خواستید یکی را هم بنویسید: زنده باد شریعت، زنده باد قرآن، زنده باد اسلام.» - شیخ فضل‌الله نوری
😔 منتظرم ۱ ماه دک برم ان تی برام بنویسن فقط ۱ ماه فرصت دارم 

این آزمایش فقط برای کنترله. معنیش این نیست هرکی این آزمایش رو بده خدایی نکرده دور از جون مشکلی داره. فقط برای چک آپه

عشقم ول کرد رفت ازدواج بکنه داره دنبال دختر میگرده تمام تلاشم برای درس از بین رفت و ایندم رفت ر ...

به خاطر یکی دیگه که لیاقتتو نداشت میخوای این کار رو کنی خیلی خولی کاش دم دستم بودی یه جور میزدمت .... 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘