2821
2789

میدونم که چقدر مصری رو تصمیمت ولی حداقل حرفامونو بخون و فکر کن 

ما  حتی همو ندیدیم ولی یه قلب تو سینه داریم که تپش داره

تا با کفش کسی راه نرفتی ،قضاوتش نکن😇       امضا:دخترِ زرد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عشقم ول کرد رفت ازدواج بکنه داره دنبال دختر میگرده تمام تلاشم برای درس از بین رفت و ایندم رفت ر ...

عزیزم میخاستم تاپیک بزنم که اسی زحمتشو کشید

چرا رفت درست چی شده

خدا را شکر که کار دست خودت ندادی

امیدوارم یه عشق واقعی را تجربه کنی

خوشحالم همین

میگه فردا تاپیک زدم که هیچ نزدم تاپیک بزن برام فاتحه بخونن دیووونه شده

ای بابا . واقعا واسه اش متاسف شدم راستی فاتحه به دردش نمیخوره الکی دلشو خوش کرده 

از خون جوانان وطن لاله دمیده ...🥀🖤 Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو Π (( تو بودی و من ))

گلم هیچی نیس.باور کن هیچی نیس عزیزم اینقدر خودت و کوچولوت را اذیت نکن.

😔😔😔 ان شاءالله هیچی نباشه آخه نمیدونی چقدر منتظر بودم مامان بشم چقدر خون جیگر خودم واسش حیفه اینجور از دست بریم بخدا ب هیشکی نمیگم ایدز دارم زبونم لال مثبت بشه  از آزمایشگاه درست میرم وسط خیابون و تموم 😭😭 با هر جمله ام اشک ریختم خدایا 

تاپیک ام هست 😔 ولی من تصمیمم جدیه 

بیخیال بابا این فکر ها چیه ایدز کجا بود انشاالله که چیزی نمیشه در مورد تپش قلبت هم برو دکتر من رفتم بهداشت گفتم گفتن برو دکتر قلب فوقش قرص میده خوب میشی

نگران نباش

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
رفتم که برم بچه ها لطف کردن تاپیک زدن

ببین من خیلی وقتا که عرصه بهم خیلی تنگ میشه یه فال حافظ میگیرم. گاهی خوب میاد زمین تا آسمون حالمو عوض میکنه و گاهی برعکس. بدتر داغونم میکنه. الان برات نیت کردم یه فال گرفتم. برات میفرستم. من که خیلی بهش اعتقاد دارم. خودت ببین چی اومد: 

«آن بازار شام، آن شیپور سلام، آن آتش‌بازی‌ها، آن ورود سفرا، آن عادیات خارجه، آن هورا کشیدن‌ها و آن همه کتیبه‌های زنده باد زنده باد، و زنده باد مساوات و برابری و برادری، می‌خواستید یکی را هم بنویسید: زنده باد شریعت، زنده باد قرآن، زنده باد اسلام.» - شیخ فضل‌الله نوری
😔😔 حسش درک میکنم و اگه متاسفانه جواب آزما یش منم ایدز مثبت بشه هم خودم هم بچه ام میریم پیش خدا قبل ...

هنوز توهم ایدز داری؟

بی خیال دختر این فکری که تو سرته ۹۹ درصد باطله واسه اون ۱ درصد اینقدر استرس داری

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄
آزمایش دادی؟؟وچرا فک میکنی اون بیماری رو داری!؟؟؟؟

ندادم جرات اش ندارم همه اینا ی حدس نامزد قبلی ام قبل من با ی دختر یا بگم ی هرزه تو گرجستان رابطه داشته و من بعدا فهمیدم 😭 ولی ما رابطه نداشتیم فقط اورال ۳ بار  و ۱ بار مقعدی بدون کاندوم