2821
2789
همونکه گفت خودکشی میکنم حرفاش واقعی بود 😭😭😢

😔😔 حسش درک میکنم و اگه متاسفانه جواب آزما یش منم ایدز مثبت بشه هم خودم هم بچه ام میریم پیش خدا قبل این که اون منو بکشه من خودم میرم پیشش 

شاید توهم زدم شاید نمی دونم ولی خدا یا خودت بهم رحم کن .زود قضاوتم نکنید 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عشقم ول کرد رفت ازدواج بکنه داره دنبال دختر میگرده تمام تلاشم برای درس از بین رفت و ایندم رفت ر ...

این دردی که داری روحیه درسته؟ تو با خودکشی فقط جسمت از بین میره اون مشکل و درد روحیت هنوز هست و خیلی بیشتر میشه چون اینبار میبینی و نمیتونی کاری بکنی

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

@itsroza بیا اینجا ، منکه اعصابم داغون شد مغزم دیگه نمیکشه  این دومین تاپیکه که دارم بابت این موضوع چت میکنم ، تو باهاش کمی حرف بزن 

از خون جوانان وطن لاله دمیده ...🥀🖤 Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو Π (( تو بودی و من ))

😔😔 حسش درک میکنم و اگه متاسفانه جواب آزما یش منم ایدز مثبت بشه هم خودم هم بچه ام میریم پیش خدا قبل ...

فکرای بد رو از خودت دور کن انشالله همه چی خوووب میشه 

پیام دوستی دادم لطفا بپذیر یه نامه ارسال کنم

منم بار ها به خودکشی فکر کردم و روز هایی داشتم که فقط میدیدم با مردن راحت میشم اصلا تحمل ۵ دقیقه بعدم رو نداشتم ولی ته ته ته دلم یه امیدواری بود و اینکه همین حرفی که بالا بهت زدم میترسیدم بعد مرگم پشیمون بشم

تو هم مطمئنم ۱ درصد هم امید داری به زندگیت پس قوی باش و منتظر بمون ببین چی میشه 

یه پسر ارزش این رو نداره که تو بخوای خودت رو نابود کنی

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
جراتش ندارم 😭 میدونی بخدا از صبح درگیرم مغزم دگ نمیکشه  خدا خودت بهم رحم کن

چی شده ؟ چرا؟