2821
2789

نرگس فقط و فقط به مامانت فک کن اون موقع شیطونو لعنت میکنی به خاطر این فکرای مزخرف 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دلیل خودکشیتو واضح بگو چیه که اینقد اذیتت کرده😟

عشقم ول کرد رفت ازدواج بکنه

داره دنبال دختر میگرده

تمام تلاشم برای درس از بین رفت و ایندم رفت روی هوا

چندسال سختی در انتطارمه

تا الانم جز سختی و تنهایی و کمبود عاطفی نکشیدم

تحمل اضافه شدن چند ساله روش رو ندارم

منم یه ماه دیگه تولدمه میخواستم بزارم شب تولدم  نوشته سنگ  قبرم ست بشه قشنگه ولی نشد شر ...

کاش میدونستی که من از همین کارم چقدر پشیمونم چقدررر

تا با کفش کسی راه نرفتی ،قضاوتش نکن😇       امضا:دخترِ زرد
خودکشی رو نمیبخشه چون از خدا نا امید شدن .خدایی که اینقدر بزرگه و مهربونه

آره و همچنین خدا گفته من بهت جسم دادم من بهت روح دادم پس خودمم به وقتش ازت میگیرم . جسم ما آدم ها مثل یه امانته تو دنیا 

از خون جوانان وطن لاله دمیده ...🥀🖤 Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو Π (( تو بودی و من ))

منم یه ماه دیگه تولدمه میخواستم بزارم شب تولدم  نوشته سنگ  قبرم ست بشه قشنگه ولی نشد شر ...

فقط میتونم بگم خیلی بیشعوری ک فقط فکر خودتی

همین خاله من پیرشد سرقبر دخترش من خودم رفتم بیمارستان بستری شدم وقتی دیدمش حالش فکر خودت نیستی فکر بقیه باش 

😭😭😭اعصابم خرد شد من رفتم بای

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....

یکی تو نامه ی خودکشیش نوشته بود

دارم میرم سمت پل که خودمو بندازم پایین 

اگه توی راه فقط یه نفر بهم لبخند شد از تصمیمم منصرف میشم

متاسفانه کسی بهش لبخند نزد و خودشو پرت کرد پایین

این همه کاربر دارن التماست میکنن 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   

مطمئنم‌ کسی که خودکشی می  کنه از چند وقت قبل تصمیم نمی گیره فکر نمی کنه جار نمی زنه به همه بگه تو یه لحظه که فرصتش پیش بیاد بی سر و صدا و کاملا مخفیانه این کارو انجام میده

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄