2821
2789
خدارحمتش کنه

نمیکنه ، باور کن الان داره عذاب میکشه تو جهنم چون خدا گفته هیچوقت خودکشی رو نمیبخشه

از خون جوانان وطن لاله دمیده ...🥀🖤 Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو Π (( تو بودی و من ))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدارحمتش کنه

عزیزم به خودت بیا 

میخوام بزنم لهت کنم تا دیگه افکار منفی سراغت نیاد 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
دخترعمه ی منم ده سال پیش خودکشی کرد چندبار خودکشی نافرجام داشت  یبار رگ دستاشو زد یبار قرص خ ...

وایی من وقتی اسم خودکشی میاد تنم میلرزه دخترخالم 😢😢😢فقط میخاست بترسونه خانوادش با نامزدشو ولییییی...روز هفتمش ۲۳ساله میشد

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
عزیزم به خودت بیا  میخوام بزنم لهت کنم تا دیگه افکار منفی سراغت نیاد

تو منی با من تو ام ؟

از خون جوانان وطن لاله دمیده ...🥀🖤 Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو Π (( تو بودی و من ))

اونایی که باردارن اینجا و وقت زایمانشونه با این تاپیکای مزخرف استرس می گیرن

خب نیان نینی سایت

کسی که بارداره واسه سلامتیش خوب نیست مدام گوشی دستش باشه و نتش روشن باشه 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
وایی من وقتی اسم خودکشی میاد تنم میلرزه دخترخالم 😢😢😢فقط میخاست بترسونه خانوادش با نامزدشو ولییییی ...

منم یه ماه دیگه تولدمه

میخواستم بزارم شب تولدم 

نوشته سنگ  قبرم ست بشه قشنگه

ولی نشد شرایطش شد زوتر دست به کار بشم