2821
2789
😔😔😔 ان شاءالله هیچی نباشه آخه نمیدونی چقدر منتظر بودم مامان بشم چقدر خون جیگر خودم واسش حیفه اینج ...

اگه ۱ درصد به فرض محال فکرت درست باشه الان همسرت هم درگیره این قضیه شده به این فکر کن که خیلی زوجها دارن با این بیماری زندگی می کنن و خوشبختانه قابل کنترله 

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

😔 منتظرم ۱ ماه دک برم ان تی برام بنویسن فقط ۱ ماه فرصت دارم 

من از یه دکتر پرسیدم یه بار. گفت از هر 500 رابطه ی کامل با فردی که صد در صد به ایدز مبتلاست یک رابطه منجر به انتقال ویروس میشه. شانس انتقال اون جور که میگی خیلی کمه.

«آن بازار شام، آن شیپور سلام، آن آتش‌بازی‌ها، آن ورود سفرا، آن عادیات خارجه، آن هورا کشیدن‌ها و آن همه کتیبه‌های زنده باد زنده باد، و زنده باد مساوات و برابری و برادری، می‌خواستید یکی را هم بنویسید: زنده باد شریعت، زنده باد قرآن، زنده باد اسلام.» - شیخ فضل‌الله نوری
تو برو میبینی هیچی نیست. بعد به خودت میخندی که چقدر الکی ترسیدی

😔 ان شاءالله ار صبح انقد گریه کردم دک چشام اشک نداره  یاد خاطرات ام با همسرم و ‌‌‌.‌.. میوفتم نزدیک دیوونه بشم قلبم یهو بایسته 

😔 ان شاءالله ار صبح انقد گریه کردم دک چشام اشک نداره  یاد خاطرات ام با همسرم و ‌‌‌.‌.. می ...

میدونی چقدر بر روحیه ی بچه ات تاثیر داره؟ بعدا ممکنه افسردگی خفیف بگیره و بی علت گاهی گریه کنه؟ تلقین نکن به خودت

اندازه ۱ سال امروز غصه خوردم دق کردم خدایا خودت ب دلم آرامش بده بچه ای که با هزار زحمت بدست آو ...

من دقیقا می فهمم چی میگی چون شوهر خودم یه مدت دچار این توهم شده بود یه پسر دایی داره که خیلی هرز می پره سالی چندبار میره تایلند برای کثافتکاری یه بار باهم سفر بودیم خیلی اتفاقی فهمید ۳ روز اشتباها از مسواک پسر داییش می زده چون یک شکل و یکرنگ بودن و مسواک شوهرم تو ساک بود و اون فکر می کرد من براش گذاشتم‌ تو حمام تا ۲ ماه افسردگی گرفته بود با من رابطه برقرار نمی کرد جرات آزمایش دادنم نداشت تا اینکه یهشب مجبورش کردم به رابطه گفتم‌ می خوام منم بگیرم تا باهم بمیریم فردا صبحم مجبورش کردم آزمایش بده سالم سالم بود تو هم مطمئن باش سالمی

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄
ببین من دلم همیشه راسته ببین هیچی نیست ولی رفتی اومدی تاپیک میزنی منو تگ کن 

۱ ماه دگ میرم ب تاپیک زدن فکر نکتم برسع positive ببینم دگ ن یکتایی هست ن بچه ای دعا کن برام تو دلت پاکه من نمیخوام اینجور بمیرم نمیخوام زندگی ام نابود بشه