2777
2789
عنوان

کاش میشد فقط یکبار دیگ شوهرمو بغل کنم😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2365 بازدید | 78 پست
وقیح دیشب عکس گذاشت

خب ؟ که چی

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

چرا میخوای جدا شی؟

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ؟ که چی

😒😒😒😒هیچی چون قبلا دوستم بودی گفتم بای

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟
این فقط یه حس تو خالیه..  یادت رفته چه کار ها کرد باهات؟؟؟ برادرت هم کتک زد فک کنم حتی.... ماد ...

اره،ی دلتنی عجیبه،بعضی وقتا میاد سراغم.😢

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
خیلی مشکل داره،اعتیاد خیانت،دست بزن زیاد،زندگی و پرستاری از باباش،مشکل اعصاب روان داشت. ولی نمیدونم ...

چون تو دوسش نداری عاشقشی ادم عاشق باوجود همه مشکلات بازم طرفو میخوادش

زمانش که برسد خواسته هایت داشته هایت شده اند و ارزوهایت بخشی از زندگیت😍
خیلی مشکل داره،اعتیاد خیانت،دست بزن زیاد،زندگی و پرستاری از باباش،مشکل اعصاب روان داشت. ولی نمیدونم ...

کم کم خوب میشی.اینو یادت باشه عشق کافی نیست واسه زندگی به بچه هات فکر کن ببین چه به صلاحشونه

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!
اره،ی دلتنی عجیبه،بعضی وقتا میاد سراغم.😢

میفهمم  به هرحال باهاش زندگی کردی 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
چرا میخوای جدا شی؟

گفتم،خیانت،اعتیاد،کتک کاری،خسیس،شکاک .توهمی،بدبین،حبس خانگی بودم اصلا

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
گفتم،خیانت،اعتیاد،کتک کاری،خسیس،شکاک .توهمی،بدبین،حبس خانگی بودم اصلا

پس چرا هوس میکنی بغلش کنی... ول کن

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

ول کن تو رو خدا وابسته ای فقط،خواهرانه برات دعا میکنم ایشالا هیچ وقت دیگه بغلشو نبینی

من تو سایت میشناسمت تاپیکاتو خیلی دیدم اصلا هم درکت نمیکنم چرا دلت واسه یه جلاد تنگه الان؟ یکم به خودت ارزش قائل شو دوستم واقعا نمیدونم چی بکم بهت فقط حرص دادی منو با این تاپیکت 

چون تو دوسش نداری عاشقشی ادم عاشق باوجود همه مشکلات بازم طرفو میخوادش

خاک توسرم،ازبس گریه کردم پلکام پف کرده اصلا😢