2777
2789
عنوان

درد دل

78 بازدید | 13 پست

شیش ماه تو اقدامم ولی هنوز حامله نشدم ن خودم ن شوهرم هیچ کدوم مشکل نداریم دکتر قرص تقویتی داد همش احساس میکنم من مادر نمیشم همش فکر میکنم خدا به من بچه نمیده خیلی ناراحتم خیلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عزیزمم ۶ ماه که چیزی نیست الکی به چیزهایی بد فکر نکن که برات اتفاق میافته بیا تایپیک قانون جذب ببین درباره ای این به هر چی فکر کنیی برات اتفاق میافته

خدایا تویی یاور تویی همدم تویی مهربان از مادر  😍😍😍
وای عزیزمم ۶ ماه که چیزی نیست الکی به چیزهایی بد فکر نکن که برات اتفاق میافته بیا تایپیک قانون جذب ب ...

همش احساس میکنم من مادر نمیشم نمیدونم چرا اینطوری شدم

نه عزیزم اصلا فکر بد نکن و استرس نداشته باش فقط فکرتو از رو بچه بردار فیلم زیاد ببین یا با دوستات برو باشگاهی کلاسی جایی

فقط استرس باعث میشه عقب بیفته استرس نداشته باشی هیلی سریع میگیره

قروص ویتامین d و e  هرشب بخور و بدون استرس مطمعن باش تو این یکی دوماه میگیره

برای امسال بچه دار شدنم یه صلوات بفرستین لطفا یه بچه سالم و صالح و خوشگل ممنون😘          🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
نه عزیزم اصلا فکر بد نکن و استرس نداشته باش فقط فکرتو از رو بچه بردار فیلم زیاد ببین یا با دوستات بر ...

سعی میکنم ولی واقعا سخته برام دعا کنید تا زود مامان بشم

سعی میکنم ولی واقعا سخته برام دعا کنید تا زود مامان بشم

سخت که سخته منم پارسال با همین قرصا همون ماه باردار شدم ولی سقط شد مشکل داشت الان چند ماهه تو اقدامم هنو نگرفته به دکتر گفتم چرا اینطوری شد گفت چون اونموقع استرس نداشتی الان نگران سقط و اینچیزایی برا همین هنو نشده دیگه تصمیم گرفتم بهش فکر نکنم و واگذار کنم به خدا و استرس هیچیو نداشته باشم و مطمعنم خدا بدمونو نمیخواد و بهترین موقع رو برامون انتخاب میکنه

برای امسال بچه دار شدنم یه صلوات بفرستین لطفا یه بچه سالم و صالح و خوشگل ممنون😘          🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹