2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ميخواي اهدا كني؟

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

شنیدم یه سری مشکلات خاصی مثل ادرار خونی  داره

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       
مامانم یه کلیه داره کلیه دیگش هم خوب نیس  ۵۵سالشه اصلا استراحت نمیکنه بیشتر وقتها دردش میگیره ...

منم یک کلیه دارم همش فکرمیکنم عمربسیارکوتاهی خواهم داشت

منم یک کلیه دارم همش فکرمیکنم عمربسیارکوتاهی خواهم داشت

ن ربط نداره فقط مواظبش باش 

مامان بزرگم هم ی کلیه داره الان فک کنم ۷۰سالشه خیلی هم سرحاله 

آنه عربی وافتخر و الی مایعجبه ینتحر  
خواهر من ی کلیس .اوکیه.فقط اب باید زیاد بحوره و دسشویی ام زیاد میره ولی منم که دو کلیه ای هستم هم دس ...

چراکلیشوازدست داده؟ چندسالشه ؟من همش بفکرمرگم 

نه ازدست دادم روزای بدی داشتم الان موندم بایه کلیه دروحیه داغون

برادر شوهرم يه كليه داره البته بهش اهدا كردن.خدا نور به قبرشون بباره.انشاالله تو بهشت باشن.كسي كه بهش كليه داده.برادر شوهرم خداروشكر ماشاالله خوبه و سالمه

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز