جاریم کلا دو ماه هست عقد کرده نمیدونم چرا ما رو هم دعوت کردند اصلا لازم نبود به هر حال عزت گذاشتن س ...
کلا من خودم تا کسی برادریش بهم ثابت نشه زیاد صمیمی نمیشم، انقدر سیاست مدار دورمو گرفتن که اولین تصورم اینه میخوان ببینن شما چطور آدمی هستی، چطور رفت و آمد میکنی، اهل خیر و شر هستی یا نه، خرج میکنی و ...
آخه تو عقد به این کوتاهی یکم غیر منطقیه این دعوت
تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
نمیدونم چجوریه سکه الیزابت. اما ۵۰ بیشتر نده بنظرم الان بیشتر بدی بعدا مجبوری سه برابر بدی
گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ بيا قسمت كنيم دردی كه داری بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗
واقعا نمیدونم چرا دعوت کردند فردای عقدش برادرش از مکه اومد شوهرم گفت رومون نمیشه بریم اون رو نرفتیم& ...
ول کن چه عزتی، من دوتا جاری دارم، خواهر شوهر و مادر شوهرم یه طرفن، جاریام یه طرف، هر کدوم میخوان که من برم تو تیمشون که زورشون بچربه، منم اصلا حال این حاشیه هارو ندارم، خنثی هستم، در کل همگی هم از من گلگی دارن که تو به جاری رو میدی، اون یکی میگه تو به مادر شوهرو خواهر شوهر رو میدی، خسته ام بعد پنج سال، برای همین میگم سیاسی بازیه، خاطره خوشی ندارم
تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت