2777
2789
کدومش بهتره؟

من خودم باشم لباس میگیرم  براش میمونه پول بدی خودشون خرج میکنن به بچه نمیرسه😁

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

جاریم کلا دو ماه هست عقد کرده نمیدونم چرا ما رو هم دعوت کردند اصلا لازم نبود به هر حال عزت گذاشتن س ...

کلا من خودم تا کسی برادریش بهم ثابت نشه زیاد صمیمی نمیشم، انقدر سیاست مدار دورمو گرفتن که اولین تصورم اینه میخوان ببینن شما چطور آدمی هستی، چطور رفت و آمد میکنی، اهل خیر و شر هستی یا نه، خرج میکنی و ...

آخه تو عقد به این کوتاهی یکم غیر منطقیه این دعوت

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
باشه عزیزم سکه الیزابت میگیرم خوبه؟

نمیدونم چجوریه سکه الیزابت. اما ۵۰ بیشتر نده بنظرم الان بیشتر بدی بعدا مجبوری سه برابر بدی

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
من خودم باشم لباس میگیرم  براش میمونه پول بدی خودشون خرج میکنن به بچه نمیرسه😁

من اصلا بلد نیستم از لباس نوزاد سر در نمیارم

چی بگیرم؟یه چند تا چیز پیشنهاد بده

خیییلی زیاده چه خبره

جدي 😁گفتم چون جاريه ....

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 
کلا من خودم تا کسی برادریش بهم ثابت نشه زیاد صمیمی نمیشم، انقدر سیاست مدار دورمو گرفتن که اولین تصور ...

واقعا نمیدونم چرا دعوت کردند فردای عقدش برادرش از مکه اومد شوهرم گفت رومون نمیشه بریم اون رو نرفتیم 

به هر حال من میگم عزت سرمون گذاشتن

من اصلا بلد نیستم از لباس نوزاد سر در نمیارم چی بگیرم؟یه چند تا چیز پیشنهاد بده

یه سرهمی بگیر با کلاه دیگ الان هم هوا داره سرد میشه خیلی خوبه

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌
جاریم کلا خودش دو ماه عقد کرده میشناسیمش

بنظر من مادرشوهرت بده تو چیزی نبر ول کن بابا خاستی یه بیس سی تومن بذار تو پاکت یا یه کیلو شیرینی بخر بیس تومن میشع

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
زشته هیچی ندم

همون ک دوستمون میگه یه سرهمی بخر البتع سرهمی از ۵۰ارزون تر نداریم چون بچه کوچیک دارم قیمتارو میدونم. یا هم شیرینی یا هم یه اسباب بازی 

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
واقعا نمیدونم چرا دعوت کردند فردای عقدش برادرش از مکه اومد شوهرم گفت رومون نمیشه بریم اون رو نرفتیم& ...

ول کن چه عزتی، من دوتا جاری دارم، خواهر شوهر و مادر شوهرم یه طرفن، جاریام یه طرف، هر کدوم میخوان که من برم تو تیمشون که زورشون بچربه، منم اصلا حال این حاشیه هارو ندارم، خنثی هستم، در کل همگی هم از من گلگی دارن که تو به جاری رو میدی، اون یکی میگه تو به مادر شوهرو خواهر شوهر رو میدی، خسته ام بعد پنج سال، برای همین میگم سیاسی بازیه، خاطره خوشی ندارم

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز