2777
2789

١٠٠ يا ٢٠٠

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر باهم رفت و آمد دارید که خواهر جاریتم دعوتت میکنه عزیزم، بستگی به خیر و شرتون داره، اگر نمیخوای هزینه کنی لباس نوزادی بگیر 

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
چقدر باهم رفت و آمد دارید که خواهر جاریتم دعوتت میکنه عزیزم، بستگی به خیر و شرتون داره، اگر نمیخوای ...

جاریم کلا دو ماه هست عقد کرده

نمیدونم چرا ما رو هم دعوت کردند اصلا لازم نبود به هر حال عزت گذاشتن سرمون

چقد برات اوردن؟اگه اون برای خیر و شر تو مثلا ۵۰داده تو ده بذار روش بده اگر نیاورده ۳۰بیشتر نده البتع نمیدونم خیر و شر شماها چجوریه مثلا جاری ابجیم برای من ۳۰داد اونم بچش بشه من ۴۰میدم 

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂

۵۰ تومن بده دیگه جاریت نیست که خواهرشه. 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
اقا یه سوال ولیمه همون مثلا ناهاریاشامیه که بعددنیااومدن بچه میدن؟یا دعوت الکی و صرف شیرینی وعصرانه؟ ...

نه شام و ناهار دعوت کردند

دوما دو تا سوال شد😂

2790
2778
2791
2779
2792