2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب اینکه دوست دختر داره و اینکه هرروز با یکی س.کس میکنه

این جوریه؟بعد تو از کجا فهمیدی چه واکنشی داشتی؟؟اصلا اعتقادی به ازدواج و تاهل داره

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹
این جوریه؟بعد تو از کجا فهمیدی چه واکنشی داشتی؟؟اصلا اعتقادی به ازدواج و تاهل داره

فعلا ک به روی خودم نیاوردم تا بیشتر ازش مدرک جمع کنم.آخه ۸ساله مچشو میگیرم میگه تو توهمی هستی.چیزی نیست و بهانه الکی ک دوستم بوده و فلان.الان پیاماش خیلی زیاده با این خانم.س.کس چت کردن و بعدم قرار گذاشتن رفتن.....😭😭😭

اونم وقتی که تو عید باهم مسافرت بودیم.خوب و خوش😭😭😭نمیدونم چه مرگشه که اصلا از زن سیرمونی نداره

عزیزم متاسفم.بعضی مرد ها ذاتشون همینه انگاری فقط همین کار بلدن.واقعا نمی دونم چی بگم اگه می تونی کنار بیای و بچه داری و شوهرت جوری هست که به فکر شما هم باشه زندگی کن و از یک بزرگتر عاقل یا مشاور راهنمایی بگیر.چون می دونم طلاق چه عواقبی داره مخصوصا که خانواده سنتی یا مثل ما جایی زندگی کنی که همه میشناسنت.باهاش صحبت می کنی که چی تو زندگی کم داره؟؟؟اصلا از نیاز هاش بهت میگه

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹