2777
2789
عزیزم متاسفم.بعضی مرد ها ذاتشون همینه انگاری فقط همین کار بلدن.واقعا نمی دونم چی بگم اگه می تونی کنا ...

آره به ما میرسه چیزی هم کم نداریم ولی من دیگه ازش بیزار شدم.هی یاد حرفاش میوفتم ک مثلا ب دختره گفته بزار پرده تو بزنم اونم گفته عشقم گفتم که وقتی شوهرم بشی بعد.هی نگاش میکنم میخام بمیره

یک بچه سه ساله هم دارم.تنها غصه ام‌اینه

آره به ما میرسه چیزی هم کم نداریم ولی من دیگه ازش بیزار شدم.هی یاد حرفاش میوفتم ک مثلا ب دختره گفته ...

حق داری عزیزم خدا به راه راست هدایتش کنه.خدا لعنت کنه باعث و بانی چنین تربیت های بد.اگه می خواهی زندگی کنی که بهتره ندیده بگیری می دونم نمیشه.منم یکی از نزدیک هام همین اخلاق بد دختر بازی داشت تو سن 40 دوست دخترش شد زن دومش الان هم از دستش خون گریه می کنه.همین که انکار می کنه و شما رو متهم می کنه نشون میده چقدر بی حیاست.بزرگتری که ازش بترسه نداره؟؟؟

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داری عزیزم خدا به راه راست هدایتش کنه.خدا لعنت کنه باعث و بانی چنین تربیت های بد.اگه می خواهی زند ...

دلم ازین میسوزه که خانوادشون انقدر مذهبی ان که ملاک انتخاب من و اونا فقط دین و ایمان بود.وقتی ازدواج کردیم فهمیدم همه چیزش نقاب بوده جلوی خانوادش.الانم ب باباش گفتم به پسرش گفت خاک برسرت که یک خط مخفی نداری که زنت ازت آتو نگیره

دلم ازین میسوزه که خانوادشون انقدر مذهبی ان که ملاک انتخاب من و اونا فقط دین و ایمان بود.وقتی ازدواج ...

حق داری عزیزم.متاسفانه مردم ما دین و مذهب رو فقط برای زن میدونن اگه پدرش میزد تو دهنش پسرش این کار با زندگیش نمیکرد.ب پدر شوهرت میگفتی چ جوری اون دنیا میخواهی جواب بدی.

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹