2777
2789
عنوان

جیب شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 61 پست
من دوبار برداشتم بعدش طاقت نیاوردم گفتم اونم گفت فدای سرت مال خودته دیگه🤦‍♀️

عین منی که...چرا اینجوری ایم ما...مردم اختلاس میکنن عین خیالشون میس حالا ما چن تا هزاری اونم از جیب شوهرخودمون برمیداریم تا وقتی بیاد از بی قراری رو ویبره ایم که زود بهش بگیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دست خودم پول نباشه و لازم داشته باشم برمیدارم تا حالا چیزی نگفته بهم

چه بگویم نگفته هم پیداست                                                   غم این دل مگر یکی و دوتاست

نه چون پول نمیذاره تو جیبش.یه کارت بهم داده از اون خرج میکنم و اس میره براش.یه مو گیر هم بخوام بخرم حتما قبلش بهش میگم.نه اینکه ازش بترسم یا اون بازخواستم کنه عادت کردم همه چیو بهش میگم از قبل

اگ شوهرت خسیس باشه و پولی که برمیداری فقط خرج خودت بشه اشکال نداره 

الان خیلی چیزا واسه خودم نیاز دارم ولی دیگه میترسم بردارم نمیدونم چیکار کنم 😔خرجی نمیده بهم 

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

من ب این ک میگم گناهه اعتقادندارم .زندگیه مشترکه خیلی وقتاازجیبش برمیدارم .مجردم بودم ازجیب بابام برمیداشتم.بنظرمن ازجیب شوهروپدرحلاله

بعضیانمیخوان بفهمن،هرچقدرم توضیح بدی فقط خودتوخسته میکنی...  ولشون کن بزارتوافکارای غلط خودشون بمونن  
نه اصللدوست نداریم این کاروهمیشه خودش توکیفم پول میزاره

خوش ب حالت

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
عین منی که...چرا اینجوری ایم ما...مردم اختلاس میکنن عین خیالشون میس حالا ما چن تا هزاری اونم از جیب ...

بعد حالافکر میکنی چقد برداشتم دوبارشم‌۱۰تومن بود ک‌بریزم تو  قلکم🤣🤣 ولی خوب نیس من مگه خوشم میاد پول تو کیفم باشه یکی بدون اجازه برداره؟اگه بگه بخودم خب حداقلش اینه میفهمم احترام گذاشته خخخ

میتونم بپرسم چقدر پول نقد داره ک شما برمیدارید و متوجه نمیشه؟ همسر من 4 تومن حقوق میگیره ولی هیچ وق ...

شوهر منم همین حدودا حقوق میگیره ولی بشتر از بیست سی تومن تو جیبش نمیزاره چون دیگه همه ی خرید ها ،اقساط با کارت انجام میشه 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
میتونم بپرسم چقدر پول نقد داره ک شما برمیدارید و متوجه نمیشه؟ همسر من 4 تومن حقوق میگیره ولی هیچ وق ...

مثل شوهر منه.اکثرا پول گم میکنه سر به هواست.به همین خاطر زیاد تو جیبش پول نمیزاره

خدایا شکرت🖤
ميگن حرام نيست ولي اين عمل گناهه

گناه ک بدتر دیگه