2777
2789
عنوان

جیب شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 61 پست

اگه بهش میگی و نمیده اره بردار جونش دربیاد 

نریزید سرم ولی مردی که پول خرج زنش کنه بخاطر خساست و بی توجهی باید بهش رحم نکرد.

خداهم خودش میبخشه‌

خودفروشی کنی پس؟

الان یه عده میگن برو سر کار. شاید موقعیت نداره بنده خدا

میشه بگی چقد ورداشتی و خرج چی کردی؟

بابل کلا سر خم پنحاه نمیشه،البته ت سه مدحله برداشتم،بحدا پس انداز کردم تو قلک خودم

💖لااله الاالله توکلت علی الله💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ب این ک میگم گناهه اعتقادندارم .زندگیه مشترکه خیلی وقتاازجیبش برمیدارم .مجردم بودم ازجیب بابام بر ...

خوب شاید شوهرت پولش کمه و شتید نخواد یه چیز غیرضروری رو فعلا بخره...اگه خودش بهت پول بده میتونی بخریش و اگر هم ضروری باشه حتی اجازه نده مثل خرجی روزانه مثل نون مثلا...جایزه که برداری چون از نظر اسلام وظیفشه و نباید تورو بدون خرجی بزاره

خوب شاید شوهرت پولش کمه و شتید نخواد یه چیز غیرضروری رو فعلا بخره...اگه خودش بهت پول بده میتونی بخری ...

ن ابجی جان من طرزفکرم اینجوری نیست.زن وشوهرهرچی دارن مال همه 

بعضیانمیخوان بفهمن،هرچقدرم توضیح بدی فقط خودتوخسته میکنی...  ولشون کن بزارتوافکارای غلط خودشون بمونن  
نه پس واجب شد بهش بگی...پس انداز ضروری نیس حتی هزارتومن...حتما بگو وگرنه غصبی میشه پولت

باشه بابا"شب میزارمش سرجاش  

ن ابجی جان من طرزفکرم اینجوری نیست.زن وشوهرهرچی دارن مال همه 

ولی خوب مدیریت زندگی رو اسلام سپرده به مرد و اگه کم بیارن و اخرماه نتونن ضروریات رو بخرن به عهده ی مرده که تامین کنه...حالا فک کن حقوقش تموم شده..نمیتومه بره دزدی که...پس باید به مدیریتش احترام گذاشت...

بعدشم تو بعضی زندگیا هردو نفر مدیریت میکنن و مرد رضایت داره از این موضوع که زن برای خریداش لازم نیس بهم اطلاع بده و مشکلی نداره دم دستی یه پولی هم از جیبم یه وقت برداره...خوب دیگه وقتی خودش راضی باشه عیبی نداره که...

من خودم پارسال با شوهرم دراین باره حرف زدم مثلا گفتم اگه یه وقت بخوام به کسی پول بدم یا کادو بگیرم یا هرچیزی که نخوام تو بفهمی تا چه مبلغی راضی هستی...گف پنجاه تومن تقریبا...دیگه حالا یه وقت از جیبش وردارم و بدم به کس دیگه هم ناراحت نمیشه چون خودش رضایت داده

در ضمن 

اگه مردي ولخرج و بي توجه به پس انداز باشه ميشه برداري و پس انداز كني براي اين كه خيالت راحت باشه كه در آينده محتاج كسي نميشي ولي اگه خرج بي مورد كني از اون پول گناه داره 

باشه بابا"شب میزارمش سرجاش    

بهش بگو .بخاطریجیز الکی بی اعتمادش نکن نسبت ب خودت اومدیمو یبارفهمید.بهش بگو دوسدارم پس اتدازکنم یاپول لازم دارم .اگه پول بخوای بهت نمیده?

[QUOTE=106840951]بهش بگو .بخاطریجیز الکی بی اعتمادش نکن نسبت ب خودت اومدیمو یبارفهمید.بهش بگو دوسدارم پس اتدازکنم یاپ ..پول میده،اما باور کن گاهی کم میارم،گفتم مس بندازم واسه مواقع ضروری