2777
2789
عنوان

جیب شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 61 پست

نع😐

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

نه هیچوقت نشده چون پول تو جیبش نمیذاره فقط کارت

از خدا میخام هرکی که داره امضای منو میخونه  انشاالله هرحاجاتی داره برآورده شه ..واسه برآورده شدن حاجات منم یه صلوات بفرستین. ممنون   🙏خدایا اول کار شوهرمو درست کن بعدش بهمون ی خونه نقلی بده  بعدشم بچه های سالمو صالح بهمون بده..قول میدم بنده خوبی برات باشم😢واسم دعا کنید بچه ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره گناهه اما برای خرجای ضروری اشکالی نداره مثلا تو خونه نونی مواد غذایی ای که باید خودش بخره و تو خونه تموم شده اگه از جیبش بی اجازه برداری مانعی نیس..

بازم تاکید میکنم مواد غذایی خیلی ضروری حتما

میتونم بپرسم چقدر پول نقد داره ک شما برمیدارید و متوجه نمیشه؟

همسر من 4 تومن حقوق میگیره ولی هیچ وقت بیشتر از 40 تومن تو جیبش نیست

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

گناه رو نمی دونم

ولی همسر یا پدر یا یع غریبه فرقی نداره وقتی طرف نمی دونه انگاری دزدی کردی ( دور از جون شما)

همه حساب جیب و کارتشون دارند اینجوری فقط بی اعتمادی پیش میاد حتی بروت هم نمیاره ولی تو دلش می دونه

دفع بعد رمز کارت عوض می کنه یا پول نقد نمیذاره سردست 

جیب شوهر و جیب شما نداره که وقتی زیر یه سقف زندگی میکنید هرچی مال اونه مال شما هم هست مگه اینکه گفته باشه به جیبم دست نزن بستگی به زندگیتون و تعاریف بینتون داره برای من تابحال پیش نیومده 

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

نه تا حالا نشده یواشکی...شده ک خواب باشه پول لازم داشتم گرفتم از کیف پولش ولی وقتی بیدار شده بهش گفتم از کیفت پول گرفتم..اونم اگه نگم بهش مطمنم چیزی نمیگه میگه کار خوبی کردی

شادی چیزی نیست؛جز داشتن سلامت تن و یک حافظه ضعیف..

نه اصللدوست نداریم این کاروهمیشه خودش توکیفم پول میزاره

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹