بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
علت نگاه دایم مردها به خانمهای بی حجاب چیه؟ آخه آقایی رو میشناسم که خانمش براش کم نمیزاره خخخخخخ هم ...
البته یک نکته ضروریه خدمتتون عرض کنم که مرد تو این دور وزمونه کمتر پیدا می شه خوبه بگیم یک انسان نر،ببینید این آتشیه که خود خانم ها افروختند و خودشون هم دراون سوخته می شن و دودشم در نهایت به چشم خودشون می ره،نر ها معمولا به دنبال تنوع طلبی هستند،و دوست دارند رابطه با افرائ مختلف رو تجربه کنند،نرهایی این امکان براشون هست که کم هم نیستند،و عده ای از نر ها که عرضه ندارند،در عوض تصور خوبی دارند چهره زن رو نگاه می کنند در درون خودشون اون رو به دلخواه خود برهنه می کنند و در خیالشان رابطه برقرار می کنند،عده ای از نرها چه متاهل چه مجرد می خواهند مزه رابطه با زن دیگر را بچشند اصلا فرقی نمی کنه که چه شکلی باشه شوهر داشته باشه یانه،و حتی با چت های انچنانی و به نمایش گذاشتن اندامهای خود این حس خود را ارضا می کنند، متاسفانه 80 در صد نر های جامعه ما این گونه هستند از بین سن بیست سال تا 50 سال
فقط آون تاپيکي که در مورد اختلاف سنی با شوهر بود و اکثرا اختلاف سنیشون با شوهرشون خیلی زیاد بود واقعا من رفتم به زمان مادربزرگم خييييلي تعجب کردم که اینجا کجاس ديگه؟؟؟!!!!!تازه خيلياشونم به اینکه شوهرشون هم سن باباشونه مينازيدن