2777
2789
عنوان

تاپیکای عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 84 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی تاپیک زده بود ماهیانه پن کیلو گوشت تیکه ای پنج کیلو جرخ کرده چهارتا مرغ میخورن خخخ اخه دیو هم ای ...

بخورن نوش جونشون😂

به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:
هر چی ب شوهر مربوط باشه😐

😂😂😂😂😂😂یچیز میگم بحث تموم شه.این تاپیکو نمیزدی سنگینتر بودی😁😁😁😁😂😂😂😂😂

رابطه ایجاد کن اما وارد رابطه کسی نشو..حیوانات هم به  جفت بقیه کاری ندارن جزخوک🐷🐖...سعی کن زندگیت خوک وارنباشه،..!✋✋ 
😂😂😂😂😂😂یچیز میگم بحث تموم شه.این تاپیکو نمیزدی سنگینتر بودی😁😁😁😁😂😂😂😂😂

منم یچیز بگم بحث تمومشه خوب شد زدم باعث شد تو از خنده روده بُر بشی😐😂

نی نی سایت ۳ دسته ان یا خیلی بدبخت یا خیلی خوشبخت یک عده ام اون وسط ها هستن😐

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
اتفاقا نمیخورن ارزشو دارن فقط میان فیس پلاستیکی بدن اخه شکمم فیس دادن داره خخخ

حتما فیس داره 😂منم یبار عکس کفشمو گذاشتم هیچکس باور نکرد😂 چقدم توهین و فهش بارم کردن جات خالی😐

یکی تاپیک زده بود ماهیانه پن کیلو گوشت تیکه ای پنج کیلو جرخ کرده چهارتا مرغ میخورن خخخ اخه دیو هم ای ...

منم دیدم واقعا چه جوری اون همه میخوردن دونفر ادم🙄حتی گوشت خوارم باشن واقعا با عقل جور در نمی اومد 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
نگو  چشمت میزنن  یه همسایه داشتیم از همه خوش بخت تر بود ولی همش میگفت مریضیم همشم مینال ...

جاری منم همینطوره.مادر شوهرم چارتا پسر داره.اولی که زندان بود و معتاده و طلاق گرفته ..دومی معتاده .اومده تو یه اتاقای مادر شوهرم با کلی اسباب و دوتا بچه زندگی میکنه .سومی خوشبخته..وضع توپ .سر به زیر .کار کن..اگه زنش نباشه غذا نمیخوره میبره باهم بخورن .کشته مرده زنشه.حالا زنشم دراز و لاغر و زشت .میخنده دندوناش همه بیرونه😐ولی شانس داره..خونه.ماشین  جدا هم برا خودش هم برا زنش خریده .ولی زنش همش در حال نالیدنه .انقد میناله گاهی اوقات میگه شوهرم منو نمیخاد از عمد از پشت چیز میکنه من طلاق بگیرم برم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!چهارمی هم شوهر من..بیکار .بیعار .بیخیال .بی مسولیت .

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است
نی نی سایت ۳ دسته ان یا خیلی بدبخت یا خیلی خوشبخت یک عده ام اون وسط ها هستن😐

چقد تو دسته بندی ماهری شما😂 من تو دسته دومم 😂 سقف هنو رو سرمه ها نترس😄

چقدر گناه داریم ما زن ها که به خودمونم رحم نمیکنیم 

چقدر عجیبیم که خداروشکر میکنیم که بقیه مشکل دارن خیانت میبینن طلاق میگیرن ولی ما طلاق نمیگیریم.

چقدر بدبختیم که تو یه سایتم درد دل میکنیم چون کسیو نداریم همش ناله و اه که چرا از درد و ناله میگین 

اگه برای حاجتم دعا کردی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم🌹
جاری منم همینطوره.مادر شوهرم چارتا پسر داره.اولی که زندان بود و معتاده و طلاق گرفته ..دومی معتاده .ا ...

عجببببببببببببب😐

من یبار تاپیک زدم امسال چقد هزینه سیسمونی دادین؟

یه نفر اومد گفت فعلا ۶۰ملیون

تازه کلی خریدامم مونده

همه کف کردع بودن

تازه میگف خیلی عادیه چرا تعجب میکنید؟

دنیا هزارتا رنگ داره...یکیش سیاهه!