بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکی تاپیک زده بود ماهیانه پن کیلو گوشت تیکه ای پنج کیلو جرخ کرده چهارتا مرغ میخورن خخخ اخه دیو هم اینقد نمیخوره حالا کیلوهاش درس یادم نیست ولی پنج ب بالا بود
نگو چشمت میزنن یه همسایه داشتیم از همه خوش بخت تر بود ولی همش میگفت مریضیم همشم مینال ...
جاری منم همینطوره.مادر شوهرم چارتا پسر داره.اولی که زندان بود و معتاده و طلاق گرفته ..دومی معتاده .اومده تو یه اتاقای مادر شوهرم با کلی اسباب و دوتا بچه زندگی میکنه .سومی خوشبخته..وضع توپ .سر به زیر .کار کن..اگه زنش نباشه غذا نمیخوره میبره باهم بخورن .کشته مرده زنشه.حالا زنشم دراز و لاغر و زشت .میخنده دندوناش همه بیرونه😐ولی شانس داره..خونه.ماشین جدا هم برا خودش هم برا زنش خریده .ولی زنش همش در حال نالیدنه .انقد میناله گاهی اوقات میگه شوهرم منو نمیخاد از عمد از پشت چیز میکنه من طلاق بگیرم برم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!چهارمی هم شوهر من..بیکار .بیعار .بیخیال .بی مسولیت .
دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است❤