2777
2789
عنوان

لطفا خانمهای متاهل تهرانی بیان

223 بازدید | 44 پست

سلام خانمها یه سوال دارم. شما رفت و آمدهای خانوادگیتون چطوره؟ من تهرانی ام ما بدون دعوت جایی نمیریم یا اگه میریم خانواده ی دیگه رو با خودمون نمیبریم. خلاصه خیلی سرمون تو زندگی هم نیست.حتی اگه کسی اسباب کشی هم داره کارگر میگیره کمک از کسی نمیگیره مگه اینکه خیلی صمیمی باشن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما هم اینجوریم.بدون دعوت جایی نمیرم و دعوت هم میکنم میان خونمون.کلا بیشتر ارتباطا تلفنی و پیغامیه.از  مهمون سرزده هم بدم میاد سرزده هم جایی نمیرم

چندین سال دیگرمن بوسه میزنم به دست های چروک شده ات آخ تو نمیدانی عزیزه جانم!چندین سال دیگراینجامیان سینه‌ام تو زیباترین پیرمرد ِدنیایی
ما هم همینطوریم ، فقط خونه مادرم و مادر همسرم میریم بدون دعوت

مادرهمسر من انتظار داره مثل شهر خودشون باشه با خودش خونه ما ادم دعوت میکنه انتظار داره پیش اونا خونه بگیریم هر دفعه میاد باید برادرشوهرمو زنشم بیاره و ... همیشه هم گله میکنه ک چرا شما اهل رفت و امد با فامیل نیستید

ما همه تو ۱کوچه ایم .... همشم خونه همیم .... تو همه چیز ب هم کمک میکنیم.... ولی فضول نداریم تو خودمون... ۱کوچه فقط خودمونیم ... فامیلای من خونه های جنوبی ... فامیلای شوهرم خونه های شمالی کوچه رو تشکیل دادیم 😀😀😀😀

فامیل نیستم با شوهرم بقیه اش هم اگه سوال دارین تو تاپبک داستان زندگیم هست 

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

منم غیر پدر و مادرم و مادر پدر شوهرم اصلا تا دعوتم نکنن نمیرم و بدم میاد اونا بدون دعوت میان حتی خونه خواهر برادرم هم تا دعوت نکنن نمیرم و ما با هم تعارف نداریم مثلا سر امتحان بچه ها اصلا تعارف ندادیم و مهمونو رد میکنیم

مادرهمسر من انتظار داره مثل شهر خودشون باشه با خودش خونه ما ادم دعوت میکنه انتظار داره پیش اونا خونه ...

شهرستان اغلب همینه رفت امد زیاد ولی تهران اینجور نیست 

من اصلا نمیتونم با فرهنگ خانواده شوهرم کنار بیام همشون هم تو یک محل زندگی میکنن و مرده هاشون هم میبرن تو شهر خودشون قبر میکنن خیلی طایفه ای هستن. شوهرم هم باهاشون فرق داره ولی چون تو اون فرهنگ بزرگ شده گاهی متوجه نمیشه.خسته شدم حالا میخوام واقعا بعد پنج شش سال حد و حدودمو تعیین کنم. 

مادرهمسر من انتظار داره مثل شهر خودشون باشه با خودش خونه ما ادم دعوت میکنه انتظار داره پیش اونا خونه ...

خب فرهنگشون اینطوریه دیگه حالا شما هم یه اعتدالی رعایت کنین که اونا هم راضی باشن

ما خونواده پدریم هم همینطوریم یعنی عید به عید یا سالی نهایت دو بار سه بار خونه فامیل میریم اونم با دعوت ، و کسی رو هم نمیبریم اضافه ، خونواده پدریه همسرم هم همینطور هستن

تقریبا سال به سال میبینیم یا مراسمی باشه چیزی