2777
2789
عنوان

رئیس عوضی

820 بازدید | 35 پست

اول از همه بگم ک خانمه 

پشت سر هرررررکسی حرف میزنه. ینی کافیه ببینه کمی خوشحالی کمی خوش تیپی کمی سرحالی انقد تیکه بارون و متلک میندازه ک از زندگی سیرت میکنه. بعدم ک از تیر رس حرفاش خارج میشی پشت سرت شروع میکنه ب صفحه گذاشتن‌‌‌‌‌‌..... میدونم نباید ب این زباله های سمی محل گذاشت ولی واقعا انرژی آدم رو تخلیه میکنن‌‌‌‌..... من ندیدم این زنه برا کسی خیر بخواد. خیر ک هیچی شر نخواد حداقل. هر خانمی رانندگی کنه (حتی وقتی طرف رو نمیشناسه) میگه الهی چپ کنی بمیری چرا تو میرونی من بلد نیستم. برا همه پاپوش درست میکنه ب همه تهمت ناموسی میزنه دائما در حال غیبته ولی زندگی خودش انقد رو غلطکه انقد خوشبخته. اصلا از بی غمی خودشه ک انقد توان داره تو زندگی دیگران سرک بکشه وگرنه عین ما با مشکلات خودش درگیر بود وقتی برا دیگران نداشت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقااونقدربدبخته که داره خودشه بازندگی دیگران سرگرم میکنه تاکسی خالی زیادبوق میزنه😉🤙

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
چی بگم.... ولی میدونم دغدغه آنچنانی تو زندگیش نداره

ظاهرزندگیشومیبینی نه باطنشومن یه فلسفه دارم واسه اینجورآدمااونم اینکه فکرمیکنم یه روانی ازتیمارستان فرارکرده وجلوراهم سبزشده محض رضای خداکاریش ندارم!!طرف خودبه خودآدم میشه😉

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗

یه بار که داره تیکه بارون میکنه بش بگین کجات میسوزه که زبونت به دهنت واینمیسته مثل خروس بی محل  صدات در ماد 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   
چی بگم.... ولی میدونم دغدغه آنچنانی تو زندگیش نداره

از کجا میدونی شاید زندگیش داغونه...اینجوری میاد خودش رو خالی میکنه...به نظر من یه چیزیش هست...یا زندگی خوبی نداره یا روانیه...از ظاهر زندگی کسی نمیشه به باطنش پی برد