2777
2789
عنوان

رئیس عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 35 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدایا من را ببخش 

من یه شرکتی کار میکردم مسئولمون یه خانمی بود اوایل خیلی خوب بود

هیچی شانس من اون روز که نمیخواستم اضافه کار وایستم باهام لج کرد کلی دادو هوار سرم و تیکه

هیچی منم نه گذاشتم نه برداشتم رفتیم پیش رییس کل کلا دیگه طرف من افتابی نمیشد 

تیکم بعضی وقتا مینداخت ادم حسابش نمیکردم دیگه

الان دارم فکر میکنم میبینم از همون اول نباید ادم حسابش میکردم 

این جور انسانا ادم نیستن واقعا ظلم به گربه که بگیم گربه صفتن.

شمام ادم حسابش نکن تا چشش دراد زنیکه خل وضع

خدایا من را ببخش  من یه شرکتی کار میکردم مسئولمون یه خانمی بود اوایل خیلی خوب بود هیچی شانس م ...

اره متاسفانه این اخلاق تو خانما بیشتره. منم سعی میکنم حسابش نکنم ولی اون دست وردار نیس. کاریش هم نداری کارت داره

میدونم ...باور دارم...اما بیشتر این افراد یه مشکلی دارن که حل نمیشه ...یا زندگی خوبی ندارن...دیدم با ...

میدونی از خدامه یه بار زندگیش بیفته سر زبونا. همونطوری ک همیشه خودش زندگی همه رو کرده مایه غیبت و لذت

شما زندگی خوبشو از زبون خودش شنیدی؟

نه دارم میبینم. ببین شوهرش انگار برده شه. دوتا دختر درسخون هم داره. خانواده شوهرش ک صدها کیلومتر ازش دورن. با یه مدرک کاردانی دانشگاه آزاد رئیس شده‌. هیچ کاری تو اداره نداره جز غیبت و متلک. خودش دوران مجردی با چند نفر دوست بوده همزمان.  ک با دو نفر هم گرفتنش ولی ازدواج موفقی داشته. شوهرش هم کارمنده.  ینی نمیگم بدون مشکل نیس ولی هرکدوم از اینارو من اگه داشتم الان باید لال میشدم. مشکل این اینه ک چرا بچه برادرم دندون قبول شد بچه من نه 

شما زندگی خوبشو از زبون خودش شنیدی؟

من پارسال درگیر طلاق بودم واقعا همین زنه خیلی اذیتم کرد الانم هرکاری کنم ک باب میلش نباشه قضیه رو یه جوری ربط میده ب طلاقم.  میگه دیوونه شده طلاقش دادن. ب روش میخندم میخوام باش از در دوستی وارد شم شروع میکنه ب تیکه و متلک و تخریب و تحقیر. باش برخورد میکنم رو نمیدم میگه طلاقش دادن روانی شده.  من واقعا جلو این آدم کم آوردم

من پارسال درگیر طلاق بودم واقعا همین زنه خیلی اذیتم کرد الانم هرکاری کنم ک باب میلش نباشه قضیه رو یه ...

یا خدا

کسی که اینطوری میکنه مشکل روحی روانی داره.

وا یعنی چی؟

خوبه یکی هم رد بشه هر روز بگه تو مغزت مشکل داره .

یا خدا کسی که اینطوری میکنه مشکل روحی روانی داره. وا یعنی چی؟ خوبه یکی هم رد بشه هر روز بگه تو مغ ...

الان تو موضع قدرته هم از لحاظ کاری هم از لحاظ زندگی شخصی. من کارمندشم ک طلاق گرفتم. اون رئیسی که ۱۸ ساله زندگی مشترک داره! همین ظواهر کافیه ک اینطوری بتازونه

شما معذوریت شغلی داری.

و رییس اصلی هست وگرنه حال اینطور ادما رو میشه گرفت.

من یه عمه دارم این انقد تیکه مینداخت انقد تیکه مینداخت حد نداشت.

یه دفع گفت عمه جان کنکور قبول نشدی ناراحت نباشیا

موهاتم رنگ دندونات بشه میشه رفت 

منم لبخند زدم واستادم پسرش کنکوری بشه دقیقا جمله خودشو گفتم

گفتم وا عمع جان مملکت کلی کار نیاز داره پسر عمه هم کلی وقت داره موهاشم رنگ دندوناش بشه بالاخره یه دانشگاه قبولش میکنن دیگه.

همون شد چفته دهنش دیگه بسته.

الان تو موضع قدرته هم از لحاظ کاری هم از لحاظ زندگی شخصی. من کارمندشم ک طلاق گرفتم. اون رئیسی که ۱۸ ...

به قول خالم صدای دوهول از دور خوشه.

تق زندگی این بندی خدام بعدا در میاد.

خدا جای حق نشسته خودش جواب کارای اینجور ادمارو میده شما غصه نخور

شما معذوریت شغلی داری. و رییس اصلی هست وگرنه حال اینطور ادما رو میشه گرفت. من یه عمه دارم این انقد ...

اره میشه حالشون رو گرفت ولی حیف ک دوران دوران این زنیکه ست الان