haniخانومی مدیر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 عنوان ۸ روز | مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 38 پست بچه ها تقریبا ۸ روزه سینه هام درد داره و پری نشدم ۶ مهر باید پریود میشدم از سوم تا حالا سینه هام درد دارهیعنی ممکنه باردار باشممن قبل پریودی هامم سینه درد میگرفتم ولی ایندفعه خیلی طولانی شد خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری... 1398/07/10 | 08:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hosna76 عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 500 سلام ن عزیزم نزدم مرسی ک ب فکرم بودی دیشب ترشحاتم قطع شده بود گفتم حتما پری میاد شوهرم نرفت بی ب ... سلام چه خبر؟تست ندادی؟ یا امام رضا به تو توسل کردم نا امیدم نکن از خدا بخواه به منم نی نی سالم بده و دل همه ی منتظرا رو شاد کنه
haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 سلام چه خبر؟تست ندادی؟ سلام عزیزمبدجوری علائم پریودی اومده سراغم فکر کنم این ماه هم نشد خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
hosna76 عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 500 سلام عزیزم بدجوری علائم پریودی اومده سراغم فکر کنم این ماه هم نشد ان شاالله هر چه خیرته یا امام رضا به تو توسل کردم نا امیدم نکن از خدا بخواه به منم نی نی سالم بده و دل همه ی منتظرا رو شاد کنه
haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 ان شاالله هر چه خیرته سلام عزیزم بالاخره مامان شدم باورت میشهدیشب و امروز جفت بی بی هام مثبت شدفقط میتونم سجده شکر ب جا بیارمانشاالله قسمت همه منتظرا خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
hosna76 عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 500 سلام عزیزم بالاخره مامان شدم باورت میشه دیشب و امروز جفت بی بی هام مثبت شد فقط میتون ... ان شاالله به سلامتی خداروشکر تاریخامون با هم یکیهبرا منم الان دعا کن یا امام رضا به تو توسل کردم نا امیدم نکن از خدا بخواه به منم نی نی سالم بده و دل همه ی منتظرا رو شاد کنه
haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 ان شاالله به سلامتی خداروشکر تاریخامون با هم یکیه برا منم الان دعا کن چشم عزیزدلمانشاالله ی نی نی ناز و خوشگل و لوپو بغل میگیری خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
hosna76 عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 500 چشم عزیزدلم انشاالله ی نی نی ناز و خوشگل و لوپو بغل میگیری سلام دکتر رفتی؟سنوگرافی رفتی؟تو الان ویارتم شروع شده؟ یا امام رضا به تو توسل کردم نا امیدم نکن از خدا بخواه به منم نی نی سالم بده و دل همه ی منتظرا رو شاد کنه
haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 سلام دکتر رفتی؟سنوگرافی رفتی؟تو الان ویارتم شروع شده؟ ن عزیزم سونو ندادم گفت ۲۴ بیاویار هم ندارم عشقم خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
hosna76 عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 500 ن عزیزم سونو ندادم گفت ۲۴ بیا ویار هم ندارم عشقم منم اصلا ویار ندارم یا امام رضا به تو توسل کردم نا امیدم نکن از خدا بخواه به منم نی نی سالم بده و دل همه ی منتظرا رو شاد کنه